Zimski make-up v barvah

Nikar ne skrbite, četudi je zima za lepoto dokaj zahtevna, vedno obstaja rešitev. V teh hladnih mesecih je pomembno, da izberemo posebno lepotno rutino z učinkovitimi izdelki za nego kože in hkrati tudi ličila ter barve, ki poskrbijo za svež videz. Izdelkov, ki jih ne smete zamuditi, je veliko, predvsem pa poskrbite, da bodo bogati s pigmenti. Na ta način bodo bolje odbijali svetlobo in podarili učinek sijaja. Kdo je rekel, da je zima žalostna? S hladno sezono se lahko razvajate, eksperimentirate z barvami in teksturami.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Za naraven dnevni make-up se odločite za hladne rjave odtenke. Poskusite tudi črno, modro in sivo. Če pa si želite nekaj več, so tukaj barve in na prvem mestu so vsi odtenki roza, magente in vijolične. Njihova največja prednost pa je, da pristajajo vsem. Pravi trend letošnje zime? Naravni sijaj. Gre za super naravno podlago, saj je osnova vedno ključnega pomena. Prvi korak je torej ta, da pridemo do pravega pudra, v smislu odtenka, teksture in kakovosti.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Uporabila sem slednje izdelke

Tudi tokrat sem izdelke za make-up dobila v dm in izbrala slednje:

 • Puder Alverde št. 40
 • Setting spray Alverde
 • Essence eyebrow gel
 • Za lička Trend it up multi stick – drugače je super tudi kot šminka!
 • Za oči Revolution palette forever flowless
 • Lak za nohte Trend it up 330
 • Maskara Deborah Like a Pro
 • Svinčnik v vijola barvi Trend it up
 • Šminka Catrice Power full številka 040
 • Gloss Alverde Juicy Lips
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Zimsko ličenje zahteva izrazito črtalo za oči, s katerim se poigrate in ustvarite grafične črte. Zadimljene oči ostajajo pravi trend, hkrati tudi barvna senčila; mnogokrat gre barva krepko čez mobilno veko za nekoliko bolj dramatičen videz. Najprimernejši barvi v paleti senčil sta zelena in vijolična, ki ju je treba razporediti po celotni veki. Osebno mi je zelo všeč, ko barvi dodamo nevtralen, hkrati lesketajoč odtenek, kot sta denimo srebrna ali zlata.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Današnji make-up me je zelo navdušil; poleg palete senčil, ki je ravno prav razigrana, sem se zaljubila v multi stick za lička znamke Trend it up: zelo lepa barva in tudi udobno nanašanje, bodisi za lička ali ustnice.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Res čudovita tako kot vedno❤️❤️❤️
  Zanima me kdaj bo zopet na sporedu sobotno popoldne…oddajo zelllooo pogrešam❤️❤️❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.