Kot običajno se ob zamenjavi sezone tudi na področju make-upa zgodijo zanimivi trendi in letošnja jesen ne bo izjema. Počasi bomo dale na stran nežne barve in se osredotočile na make-up, ki je nekoliko drugačen. Tudi rdeča šminka bo doživela svoj vrhunec, od burgundy do zelo žive različice, a o tem kdaj drugič. Danes si poglejmo tri zanimive trende, ki so prav za vogalom.

Dvojni Eyeliner

Kako si nanesti črtalo za oči, da bomo res v koraku s trendi? Jesenski make-up trendi želijo, da je ekstra grafičen in z dvojnim slojem, naravno zelo črn, v kontrastu z golimi in nežno svetlimi senčili.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Rdeča in roza

Kombinacija rdeče in rožnate je v preteklosti vzbujala kar nekaj dvomov, a jesenski čas nam bo pokazal, kako lahko sobivata prav roza in bordo rdeča, ki ustvarjata drzno in intenzivno ličenje, v popolnem kontrastu z brezhibno naravno poltjo. V tem smislu je navdih Chanel, s čudovito jesensko kolekcijo ličil.

Vir: Chanel

Prihod zelene

Zeleno senčilo je že v tem trenutku zelo v modi. Ta elegantna in izvirna barva je zmagovalna izbira za ličenje; super je tudi izvedba smokey eyes – zadimljene oči, z odtenki, kot so kaki, žadasto zelena in limeta.

Vir: Pinterest

Komentiraj