Znova modne bele srajce neklasičnega kroja

Dejstvo je, da tokrat pomlad ohranja ogromno klasike, vse od karo vzorca in plissé kril pa do črnih blazerjev in peščeno rjavega trenča. Med slednje prištevamo tudi snežno bele srajce, ki pa v novi sezoni znova dobivajo nekoliko drugačen kroj, zanimive dekorativne elemente in/ali asimetričnost. Kos, ki smo ga dodobra preizkusile že pred leti, se tokrat vrača v vsej svoji lepoti, morda le s to izjemo, da so tokrat ideje usmerjene predvsem med ženstven in vsekakor nekoliko manj med moško obarvan stil.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Računamo lahko na napihnjene, valovite in/ali predolge rokave ter globoke, V izreze, na plissé detajl tudi pri srajci in na neenakomerne linije, na zelo dolge modele in na prikupne podrobnosti, kot so kristalni gumbi in biseri okoli vratu, na zanimive oblike ovratnikov in na povsem drugačne načine zapenjanja. In kombinacije? Zmagovalne so predvsem tiste s karo kosi, z brezrokavniki in dolgimi jopami, z blazerji in celo tiste s kombinezoni. Tovrstne bele srajce se odlično podajo službenim outfitom, z lahkoto pa jih nosimo tudi ob drugih priložnostih, tako dnevnih kot večernih. V kolikor ste neodločne, potem ne razmišljajte preveč in takšni srajci preprosto dodajte kavbojke, suknjič oziroma telovnik ter obujte povsem klasične sandale s petko ali bele superge in že ste OK.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za izredno ženstven, svež look pod neklasično belo srajco oblecimo čipkast top ter obujmo mokasinke ali kar balerinke, na glavo dodajmo dolgo, svileno ruto v potiskih ter za piko na i uporabimo še kak kos nakita, predvsem opazne uhane in drobne verižice. V kolikor nam rutka ne ustreza, potem modni ostajajo tudi obroči in špange, ki prav ob tem večnem kosu pridejo super do izraza.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.