Inspiracija dneva

Ko sem se včeraj vračala iz Ljubljane, me je spremljala nežna meglica. Kasneje tudi dež, ki je mirno trkal po oknih in v meni sprožil različne misli. V resnici sem v tem trenutku rahlo nemirna, a le zato, ker je bil zame december čas potovanj in lepih vikendov na snegu, če se je le dalo v Avstriji, a letos, no, letos je bila druga zgodba. Pomislila sem, da bi vseeno nekam šla in za nekaj dni uživala v hribih, v mirnem hotelu, z zajtrkom in domačim maslom, s toplo kavo in super kalorično hrano zvečer, ko ti je tako ali drugače vseeno že zato, ker si utrujen od hladnega zraka. Nakar sem šla na Pinterest in se naužila lepih prizorov, ki so v meni sprožili zelo čustvene odzive. Na trenutke se mi je zazdelo, da si želi moj Jaz biti otožen, a sem ga takoj utišala. “Zdaj bom naredila plan,” sem si rekla, ker vem, da se bo zgodil. In ker je tukaj novo leto in nove priložnosti, je že tako, da se bodo tudi želje uresničile, mar ne?

V pričakovanju čarobnosti, ki pa se mimogrede zgodi vsak dan, sem za vas izbrala nekaj mirnih prizorov, da bo ta četrtek še bolj magičen.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Hvala za lepe misli in čudovite slike in hvala za čudovito presenečenje ob koncu današnje oddaje…sta že včeraj in potem še danes pričarali predpraznično vzdušje…sin je potipal volneno trenirko in se kar nekaj časa crkljal,…v Intimissimi sem si nabavila rdeč svilen top in ujemajoče perilo…super, da je bilo nekaj nasvetov namenjeno tudi fantovski najstniški modi…pri nas bo dišalo po pečenki. Lepe praznike!!!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.