Kako kombinirati bele hlače

Počasi prihaja poletna sezona, kar pomeni, da se bo tudi moda spremenila. Ko sem se včeraj sprehajala po trgovinah, sem občudovala čudovite potiske, rože, pike, lahke materiale, veliko pastelnih tonov in tudi bele hlače. No, te so sicer stalnica in nikoli ne bodo šle iz mode, hkrati pa vem, da jih ni enostavno najti in vedno moramo biti pozorne na model, kroj, material in jasno, prosojnost. Najhitrejša izbira so seveda bele jeans hlače, ker ne bodo nikoli prozorne in so hkrati tiste, ki jih boste največ nosile, o tem sem prepričana. Poleg teh so tukaj tudi bombažne, ozke ali širše krojene, ki morajo imeti žepe in, če se le da, naj bodo podložene vsaj v zgornjem delu, ker boste tako lahko nosile normalne hlačke in boste še vedno elegantne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bele hlače lahko nosimo na različne načine. Prva kombinacija pa je mornarski slog, ki mi je osebno zelo všeč, torej z majicami na črte in denimo belim ali temno modrim blazerjem. Zelo toplo pozdravljam tudi belo od glave do peta, ni nikoli pretirana in vedno deluje sveže, umirjeno ter elegantno. Bele hlače so čudovite s potiski, sploh z rožami, ki so zdaj tako v modi. Bluza z rožami bo torej zelo dobra kombinacija, če so hlače oprijete, naj bo bluza široka, če pa so hlače širše, je lahko bluza tudi telirana.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi črno-bela kombinacija zna biti uspešna, pravzaprav je večna, zato z njo ne boste zgrešile. Dodajte kakšno lepo broško ali blazer, tudi z bleščicami, in boste popolne. Za tiste najbolj športne je tukaj jeans srajca ali brezrokavnik, saj je jeans v letošnjem poletju izredno prisoten, zato se lahko odločite tudi za tovrstno rešitev. Brigitte Bardot, Jackeline Kennedy, Capri so v 60. letih imeli prav slog za tovrstne kombinacije in hkrati tvorijo odličen navdih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kje najti dobre bele hlače? V resnici povsod, od Max&Co do Manga, od Zare do H&M-a, ki ima letos res čudovito poletno modo, vse v rožah in potiskih, škoda le, da ostaja pri poliestru, a glede na cene niti nima druge izbire.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.