#20 Moje življenje, moja pravila

Sreča je v majhnih stvareh, ki skrbijo za dnevne navdihe. In sreča je tudi takrat, ko jih znaš zaznati in se zaveš, kako so pravzaprav neprecenljivi. Včeraj sem imela prost dan. Šla sem k prijateljici v Portorož in v hotelu Kempinski spila top kavo, potem sem si privoščila tri šopke rož, šla po Sofio in takoj v Trst, za novimi navdihi, na še eno kavo, sprehod po ulicah  in na kitajsko hrano. Zvečer sva gledali The good Witch, serijo na Netflixu, ki nama dela družbo prav vsak večer pred spanjem. In veste, kaj? Ne potrebujem ničesar drugega, ker v teh stvareh, majhnih obredih in sončnem dnevu leži moja osebna sreča.

Sveže rože dvakrat na teden

Približno z ritmom, ki ga ima Hofer, predvsem zato, ker stanejo zelo malo in me naredijo zelo srečno. Mislim, da je to dovolj velik kompromis zato, da si jih privoščim. Na rednem meniju so tulipani in vrtnice in moja kuhinja kar žari in prav z veseljem ter ponosom lahko rečem, da jih Sofia zazna in si jih tudi želi. Ko bo velika, bo mala mami, juhu!

Vir: Pinterest

Vikendi na morju

Kakšna sreča, da živim prav zraven modrine! In kakšna sreča, da postajajo vikendi vse toplejši in nam je prav podarjeno, da se lahko postavimo na sonce in uživamo. Koliko vikendov sem, že kot mlado dekle, izgubila zaprta v sobi in v knjigah, kasneje v Ljubljani, ko sem imela oddajo v živo ali pa na radiu, ko sem prav tako vodila glasbeni program. Zdaj pa kavbojke, nujno knjiga, liter kave, vreča z igračami za Sofio in je svet moj. Pa ne le to, zdi se mi, da je vsako leto še bolj moder!

Vir: Pinterest

Tisto v laseh

Te dni sem ugotovila, da so obroči zakon. Saj sem jih nosila tudi prej, a vedno z občutkom, da bom dobila glavobol, kot takrat, ko sem bila majhna, in tako kot jih sedaj začuti Sofia, ki jih prav tako dolgoročno ne mara. A leta prinesejo tudi potrpežljivost, kajne? In super novica je, da lahko stanejo 60 ali 5 evrov, so pa si vsi bolj ali manj podobni in lepi. Če ste torej v iskanju svojega, imam zelo koristen nasvet: 7 evrov v H&M, ne stiskajo, so dovolj lepi in dobro narejeni, da zdržijo vsaj eno sezono.

Selfie doma

Roza, bela in svetlo modra

Vem, da se nekateri sprašujejo, zakaj, a to so moje barve in iz svoje kože ne morem, pa tudi ne bi šla. Te barve me naredijo srečno in jih še kar naprej kupujem. Se vam zdi bizarno? Pač nisem ravno za črno in da, je elegantna, a je ne čutim za svojo. In prav včeraj mi je prodajalka rekla, da vedno gleda moje stajlinge zato, ker ji je všeč čipka in jaz sem tako ali drugače odeta v čipko. No, všeč mi je bilo, da je to zaznala in me vzela za družbo ter navdih takrat, ko ženska potrebuje malo pomladi, četudi zunaj dežuje.

Foto: Zen

Skrita želja

Po glavi se mi plete že nekaj časa in morda je napočil trenutek, da jo uresničim. V glavi imam linijo oblačil, serijo oblek, za katere točno vem, kako bi morale izgledati. Že šnofam za materiali in razmišljam o podlogi, tudi šiviljo imam in se bom lotila dela. Ne vem, če zase ali za prodajo, vem pa, da moram to narediti, ker bo sicer prepozno in mi bo potem žal. Zato, drage moje, nekaj se kuha, je že pod pritiskom in s paro, zdaj moram samo dvigniti pokrov, da vse skupaj ne eksplodira.

Vir: Netaporter

Drage moje, ne zamudite oddaje o modi Glitter z Lorello nocoj ob 20.00. Spet bo na meniju ogromno lepega!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.