Kje najti cvetlične obleke, kot jih nosi Kate Middleton

Te dni se modni svet ukvarja z rdečo preprogo na Beneškem filmskem festivalu in s cvetlično midi obleko, ki jo je nosila Kate Middleton. V resnici ne gre za nič nenavadnega, saj je Kate vedno brezhibno urejena, ta obleka ji zelo pristaja, zato bi prej rekla, da gre za izbor obleke, ki bi pristajal prav vsaki ženski. In tukaj je torej ta fascinacija in zanimanje. Če malo bolj podrobno pogledam obleko, lahko rečem, da ima dve super lastnosti: rože in midi dolžino. Oba elementa bosta močno prisotna v jesenski garderobi, torej v kolikor stavite na enega ali drugega, ne boste zgrešile.

CHARLES HENRY via Nordstrom 94.34 eur
BAUM UND PFERDGARTEN via Nordstrom 393.72 eur
ALL IN FAVOR via Nordstrom 56.80 eur

O midi dolžini sem že veliko pisala in najbrž zdaj že veste, da jo imam zelo rada. V njej se dobro počutim, deluje elegantno in prefinjeno, po drugi strani pa z njo ne gre zgrešiti. Če izberete midi, morate paziti na čevlje in pete. V kolikor ste visoke, potem je prav, da si privoščite tudi nekaj nizkega, če pa niste ravno višje rasti, je kar bolje, da dodate pete. Nasploh pa velja pravilo, da je midi dobro nositi s petami, tudi s kitten heels ali petami, ki so debelejše in kvadratne.

www.prettylittlething.com 45 eur
www.prettylittlething.com 50 eur
www.prettylittlething.com 45 eur
www.prettylittlething.com 58 eur

Midi in plisirano ostaja najljubša kombinacija, če pa temu dodamo rožice, no, potem smo zmagale na loteriji. Ko odprem svojo omaro, najdem nešteto podobnih oblek in vse zelo nosim. Poleti kar tako, brez dodatkov, jeseni pa z usnjeno jakno ali pletenino in super tankimi hlačnimi nogavicami. V bistvu je v nogavicah skrivnost, da lahko te obleke nosimo kar dolgo. Nikar ne izberite bleščečih ali predebelih nogavic, bolj so tanke bolje je, vem, ne grejejo, a v pričakovanju zime si lahko privoščimo tudi kaj takega.

www.dorothyperkins.com £28.50
www.dorothyperkins.com £52.50
www.little-mistress.com 60.50 eur
www.little-mistress.com 52.80 eur

Rože so aktualne v vseh dimenzijah, osebno sem za manjše, ker delujejo podeželsko in ljubko. Velike so tudi aktualne, a najbrž zdaj že veste, da niso za vse: če ste namreč ženska z oblinami, potem vedite, da vas bodo velike rože optično povečale, torej morda niso ravno prava izbira. Takim oblekam nujno dodajte pas, sicer je največkrat tako, da ga že imajo. Pas je lahko pentlja v isti barvi in iz istega materiala, kot je obleka, ali prav kontrasten pas, ki naj bo ožji, ker je tako veliko bolj elegantno.

www.little-mistress.com 60.50 eur
www.little-mistress.com 60.50 eur
www.roawe.com 30$
www.dillards.com, Free People 168$

Slike pa so moj osebni izbor trenutno najlepših oblek.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.