Tri stajling ideje, ki jih velja preizkusiti ta hip

Tu so dnevi, pri katerih v resnici ne veš točno, kaj dati nase, ko stopiš od doma. Zjutraj je mraz in dežuje, zgodnje popoldne je obsijano s soncem in na koži je še kako čutiti poletno moč sonca, medtem ko večerne ure s seboj že prinašajo hlad in vlago. Vsekakor se tudi tokrat zato najbolje obnese sistem čebule, torej še in še plastenja, pa vendar to hkrati nikakor ne pomeni, da se je treba odreči nekaterim najnovejšim trendom te sezone. Številni kosi in kombinacije z njimi se seveda ponavljajo še od lani, medtem ko nekateri posamezni že utirajo povsem svežo pot, ki ji bomo zagotovo sledile še daleč v zimske mesece.

Boho obleka in grobi gležnjarji

Obleka, predvsem tista temnejših tonov, kot sta črna in temno modra, seveda s potiski rož v rdeči, pink ali oranžni. Prav tako so boho obleke tudi v jesenskem času bele in v barvah vanilije, smetane oziroma nežne marelice, krašene z napihnjenimi rokavi, visokimi ovratniki ter volančki, naborki in čipkastimi detajli. Zraven se kot dober kontrast tej sicer zelo romantični podobi podajo grobi gležnjarji in celo škornji, ki tokrat ciljajo na najbolj IN modele zimske obutve. Udobje in eleganca v enem torej.

Pinterest

Pinterest

Slip obleka (iz satena) in blazer

Prav tako super prefinjena kombinacija, ki smo ji bile priča že lani, sploh ko je bilo govora o chunky oziroma daddy supergah. No, ja, tokrat ostajamo nekoliko nežnejše, saj je obutev, ki se poda tako dodelanemu duetu, zelo klasično šik, kot so recimo mules petke, minimalistični sandali ali pa ozki gležnjarji z visoko peto. Delikatnost obleke v tem primeru močno odtehta modne kroje suknjičev, saj slednji še kako dišijo po moških linijah, ki se zgledujejo po preteklih 80.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kombinezon in tanek puli

Je pravzaprav tudi zelo uporabna kombinacija, saj je lahko kombinezon v tem primeru povsem poletnega kroja in materiala, pa vendar z lahkoto nosljiv, ko pod njega oblečemo čisto preprost, bazičen puli v črni, rjavi, kaki zeleni ali morda rdeči barvi. In ko bodo temperature še nekoliko nižje, se bosta tema dvema kosoma pridružila še dolg plašč in drzni škornji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.