Naj bo barvito in razigrano

Po eni strani nam moda to poletje poudarja lepote nevtralnih tonov, po drugi strani pa vsi vemo, da brez živahnih, razigranih odtenkov vroča sezona preprosto ne bi bila enaka. Mnogim, vključno z mano, dišijo predvsem tiste nežne, pastelne različice, ki spominjajo na sladoled in sladkorno peno, pa vendar vem, da se sem ter tja predamo najbolj intenzivnim barvam. Letošnje poletje jih je na voljo nešteto, še najlepše pa zagotovo žarijo ravno rumena, oranžna, pink in rdeča. Tudi močni modra in zelena sta postali pravi modni element trenutnih mesecev, razveseljuje pa tudi dejstvo, da se jim ne bomo odpovedali niti ob zaključku poletja oziroma ob prehodu v hladnejše obdobje.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
J Crew
J Crew

Zagotovo je must have vsake vroče sezone ravno pisana obleka, tokrat najpogosteje tista dolga, v midi ali še bolje, maksi izvedbi, z volančki in naborki, krojena zvončasto in seveda v materialih, ki mamljivo plapolajo v toplem poletnem vetrcu. Poleg slednjih je močne barve dobro opaziti med kratkimi hlačami, ki so seveda letos dosegle čisto novi nivo stajling zgodbe, prav tako pa mora do danes naša domača garderoba že vsebovati tudi barvite tope, vse od tistih najbolj simple, slip, pa vse do razkošnih, ki nas že na prvi pogled ponesejo v tropske kraje.

J Crew

J Crew
J Crew
J Crew
J Crew

Med kopalkami smo letos nekako obstale pri zelo tenkočutnih, pogosto zemeljskih tonih, pa vendar zagorela polt najlepše deluje ravno v kontrastu z energičnimi, zato so odlična izbira na primer mavrične, enodelne kopalke, ki jih bomo lahko uporabljale še naslednjih nekaj poletij. Nenazadnje pa ne gre spregledati tudi dodatkov, sploh preprostih, minimalističnih sandalov, ki smo jih morda izbrale v rdeči ali oranžni, ter sončnih očal in svilenih rutk, ki super modno delujejo ravno v močnih odtenkih prej omenjenih IT barv.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.