Pet trendov za takojšnjo uporabo

Trendov je v resnici veliko več, a danes sem za vas izbrala pet različnih, ki so zelo primerni za te dni. Zunaj je vroče, vse smo z eno in ali obema nogama na dopustu in lepo je, če se s poletno sezono tudi malo poigramo. To lahko storimo na različne načine: z barvami, modnimi dodatki, z novo sedežno garnituro, s peko focaccie, s sprehodom ob morju. No, če pa se vrnemo k modi,  so tukaj moji predlogi.

Potiski

Res jih je veliko in septembra jih bomo še vedno nosile, spremenile se bodo le barve. Ponovno bodo tukaj gorčična, zelena bordo in kraljevsko modra, a nikar ne skrbite za poletno garderobo, saj vam bodo vse srajce in majice še kako prišle prav.

Vir: Pinterest

Barve

Poletje je njihov trenutek. Za vse tiste rumene, oranžne, zelene in rdeče, ki jih običajno prezirate, za veliko bele in pudraste … Topla sezona je čas barv in razkošja, tudi v smislu, da spravimo skupaj kombinacije, ki jih sicer ne bi. V tem je namreč čar poletja.

Vir: Pinterest

Nakit

Ko začnem s svojimi zapestnicami, preprosto ne končam. Uhanov imam na pretek in tudi na prstane sem nora. To je kar dobro, saj nam zdaj moda narekuje veliko tega. Všeč mi je lep nakit tudi na plaži, seveda takšen, s katerim greš lahko v vodo. In potem so tukaj IT kosi, veliko večji in super zanimivi.

Vir: Pinterest

Rafija

Poletne torbice prav gotovo niso tiste, ki jih nosimo pozimi, in to najbrž že veste. Stran torej z velikimi, usnjenimi kosi, tukaj so bombaž, lan in rafija. Slednja je najboljša odločitev za te dni in torbice iz rafije so preprosto lepe, večje in zelo udobne. Moram reči, da niso večne, zato ne odštejte preveč denarja, nima smisla.

Vir: Pinterest

Bela

V beli barvi je nekaj čudovitega in brezhibnega in z belim outfitom ne gre zgrešiti. To me v resnici zelo pomirja, hkrati mi je tudi noro všeč. Bela je nedvomno moja in da, je zelo poletna, Dolga obleka, malo čipke, snežno bela bluza … to so kosi, ki jih morate imeti in jih boste zdaj veliko nosile. Ko je zunaj zelo vroče, je prav bela tista, ki nas ohranja sveže …

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.