Prave dive z matte rdečimi ustnicami

S trendi za jesen in zimo 2019-20 se lahko zares pozabavamo, saj so ti vse prej kot dolgočasni. Intenzivni odtenki so videni tudi v lepoti in tokrat bomo govorili o videzu, pri katerem so v centru pozornosti ustnice. In ravno klasična matte rdeča šminka je tokrat v ospredju, v treh niansah, ve pa presodite, katera vam najbolj ugaja. Prvi odtenek je nevtralen, čista rdeča brez primesi drugih odtenkov, ki jih velikokrat lahko najdemo v rdečih šminkah, kot sta na primer rumena in modra. Te so najbolj vsestranske za nošenje, saj pristajajo več barvam polti.

Louis Vuitton jesen/zima 2019-20
Christian Louboutin
e.l.f. Cosmetics
MAC

Za bolj vampirski videz, ki je izredno in, pa izberite temno rdečo šminko. Ta doda novo dimenzijo vašemu izgledu in zahteva kar nekaj spretnosti pri ustvarjanju ostalega make-upa. Če se boste odločile za ta odtenek, vam priporočamo, da se osredotočite tudi na kožo. Enakomerna polt, ki jo dosežete s pudrom, je must have, izogibajte se preostremu senčenju in uporabi rdečila, naj bo koža čim bolj naravna. Oči poudarite s pomočjo maskare in poskrbite tudi za urejene obrvi.

Paco Rabanne jesen/zima 2019-20
NYX
Sephora

Pa še zadnji modni odtenek šminke, ki je bolj neonski od prej omenjenih. Intenziven, lahko izberete takšnega z barvnim podtonom, da bo lepo poudaril vašo naravno lepoto. Za bolj klasičen videz se držite prej omenjenega bolj naravnega make-up looka, če pa rade eksperimentirate, je kar veliko inspiracije iz modnih revij, rdečih preprog … Za piko na i k naravnemu videzu dodajte eyeliner, ki naj ne bo predebelo namazan. Če imate zelene oči, preizkusite temno vijoličnega ali zelenega, modrooke pa temno modrega ali bordo. Vse rjavooke si lahko date duška s katero koli barvno eyelinerja, saj vam pristajajo čisto vse. Raje se izogibajte uporabi barvitih senčil, saj lahko te zasenčijo barve oči.

Helmut Lang jesen/zima 2019-20
Lime Crime
NARS
Armani Beauty
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.