V Nami sem našla tudi perilo za oblikovanje postave

Drage moje, mislim, da je danes vsem kristalno jasno, da brez dobrega spodnjega perila pač ne gre. Lahko imate na sebi najlepšo obleko na svetu, a v kolikor nosite napačen nedrček ali pregrobe hlačke, je vse zaman. Izbira lepega perila je v resnici izredno zanimiva zadolžitev. Gre za kose, ki v sebi nosijo kanček erotike, po drugi strani pa so lahko zelo praktični, dobesedno vsakdanji. V vaši garderobi ne smejo manjkati tri barve: črna, bela in kožna. In pozor, nikar ne pozabite na perilo za oblikovanje postave. V Nami je tega res veliko in o tem sem se prepričala tudi sama.

Etam
Yamamay
Lisca

Naše in tuje blagovne znamke tvorijo kotiček, pardon, celo roza nadstropje, ki kar jemlje dih. Priznam, da je to moj raj in z mano se strinjajo tudi prijateljice, ki ga vedno z največjim veseljem obiščejo. Razlog je preprost: dobro perilo poskrbi za večjo raven samozavesti, zato nam ne sme biti vseeno. Zdaj pa si poglejte, kaj vse sem našla za vas (in tudi zase!).

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.