Razkošen vrt za odlično počutje

Kateri je tisti vonj, ki se nariše v vašem spominu takrat, ko zaprete oči? Moj je nedvomno povezan z vanilijo, zanimivo pa je, da se mi takoj v glavi prikazujejo tudi čudovite cvetlice, včasih kar v vazi na moji kuhinjski mizi ali tako, sredi polja, in jaz nekje zraven, kot vila v naravi, ki se ne pusti motiti. Vedno se mi je zdelo pomembno imeti dobre vonjave tudi doma, kjer prebijemo kar nekaj svojega časa in je zato še kako pomembno uživati v lepem, čistem, spokojnem in mirnem ambientu, ki spodbuja našo kreativnost in domišljijo. Doma sem jaz tista, ki vedno kuri: palo santo, dišeče palčke, sveče, včasih tudi nekoliko drugačne stvari za moje čarobne napoje in takrat sem 100 % srečna. Lahko bi torej rekli, da obstajajo paralelni svetovi, eden izmed teh pa se zgodi takrat, ko zapremo oči in se preprosto prepustimo. Ta čustvena potovanja, ki se zgodijo tudi s pomočjo prijetnega vonja, so hrana za dušo.

Foto : Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto : Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Vonj nas včasih pusti prav brez besed, zaznamo nekaj dobrega in takoj vemo, da se je dotaknilo strun naše intime. Morda zato, ker zna vonj res globoko potovati in ga je tudi zato nekoliko težje ujeti. Ko sem naletela na posebno kolekcijo My Beautiful Garden znamke Atelier Rebul, sem takoj vedela, da bo znala v meni pričarati magične občutke. Kolekcija je ekskluzivna in posebna zaradi svoje embalaže, ki je ročno izdelana iz keramike. Njen glavni namen je omogočiti izdelku možnost ponovne uporabe, kar se mi zdi super, saj sama vem, koliko embalaže gre v zaboj za smeti vsak dan. S tem namenom je kolekcija zasnovana tako, da ponuja možnost ponovnega polnjenja – refill za difuzor.  Poleg tega je tukaj tudi res poseben vonj, nekaj povsem novega in razkošnega: kombinacija sveže nabranih fig in sladkega kokosa. Dišava se odpira s svežim vonjem soka, ki izhaja iz sadeža in listov fig, v srčnih notah se pridruži močnejša in lesna stran fige, v baznih notah pa je čutiti sladki kokos, ki podari dišavi novo in zanimivo dimenzijo.

Foto : Zen za Atelier Rebul
Foto : Zen za Atelier Rebul
Foto : Zen za Atelier Rebul
Foto : Zen za Atelier Rebul

Nova kolekcija Atelier Rebul My beautiful garden je prefinjena in elegantna, idealna za darilo, tudi sebi (ali predvsem sebi), saj bo znala popestriti vsak ambient, predvsem pa mu podariti pridih daljnih krajev. Sveča My beautiful garden je zgodba zase, saj ročno izdelano keramično embalažo lahko ponovno uporabite za novo dišečo svečo ali pa vanjo posadite poljubno rožo, zelišča, začimbe ali katerokoli drugo rastlino. Vse je tako romantično in brezhibno, da se v kolekcijo zelo hitro zaljubiš: hrana za oči in dušo, kar je še posebej ženskam noro všeč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.