Rezultati nege z boosterjem Immortelle Reset znamke L’Occitane

Uporabljala sem ga dober mesec in kot sem vam obljubila, objavljam rezultate oziroma poročilo. Kot veste je pri meni tako, da uporabljam veliko različnih krem in serumov in vedno mi je v veselje testirati nekaj novega, če pa gre za znamko L’Occitane, toliko bolje, saj njihove produkte zelo dobro poznam in vem, da so vrhunske kvalitete. O boosterju za nočno nego Immortelle Reset sem slišala veliko, med drugim tudi to, da se stanje kože zelo hitro spremeni in ima booster to moč, da ti podari spočit videz, kot bi spale vsaj dve uri več. Magična beseda: spanje. Ker ste sodobne ženske tudi ve, potem veste, da spimo premalo in smo kronično utrujene. Na koži se ta tempo in način življenja zelo poznata, zato se mi zdi smiselno uporabbiti vse možne produkte za izboljšanje videza in posledično tudi samozavesti.

Foto: Zen
Foto: Zen

Tekstura boosterja je zelo lahka. Gre za izdelek z visoko koncentracijo majarona, ki kožo pomaga prebuditi, in izvleček iz brazilske kreše, znan po svojem takojšnjem gladilnem delovanju. Korziška immortelle/suhocvetnica je prav posebna cvetlica, ki nikoli ne oveni. Vseeno mi je všeč, če je koža napojena z izdelkom, saj si prav ponoči privoščim večjo nego, zato sem bila z boosterjem zelo radodarna in so bili rezultati kmalu vidni. Že ko sem prvič napisala članek o tem, mi je bilo jasno, da se na koži nekaj dogaja; z eno besedo bi lahko rekla, da je bila sijoča. Na otip mehka, svilnata in vidno manj obremenjena s tempom življenja, mislim, da mi je bila prav hvaležna in je zato tudi zelo dobro odreagirala na nočni serum. Poskusila sem ga tudi namesto dnevne kreme, a zaradi trenutno še visokih temperatur je bila tekstura preveč bogata in se pod pudrom ni dobro obnesla. Vsekakor pa menim, da je vse odvisno od tipa kože.

Foto: Zen
Foto: Zen

Booster za nočno nego Immortelle Reset znamke L’Occitane si nedvomno zasluži najvišjo oceno. Prepričal me je na vseh področjih in sem ga prav hitro vključila v svojo večerno rutino lepote. Zaradi lahke teksture je tako, da mu marsikdaj dodam še nočno kremo, prav nič ne škodi. Jaz ga toplo priporočam in hkrati čestitam zmagovalki naše nagradne igre, ki prejme set L’Occitane: Andreja Batista Zeljkovic iz Ilirske Bistrice.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.