Seksi srajce, ki jih morate imeti

Vse se je začelo z noro Miley Cyrus, ki je prišla na modno revijo Toma Forda in pritegnila vse poglede. Popolnoma v črni barvi, seveda od glave do pete oblečena v TF in z odpeto srajco brez nedrčka.

Miley Cyrus

Če pogledate njen Instagram profil, boste ugotovile, da so si mnenja različna. Ok,  je super drzna in mislim, da je res ne zanima, kaj si svet misli o njej, a tudi sama sem neodločena; v resnici mislim, da mi je ta look kar všeč. Dejstvo je, da obožujem srajce in menim, da jih lahko nosimo na veliko različnih načinov. Za vas sem izbrala tiste, ki so mi najbolj pisani na kožo.

Vir: Pinterest

Boho srajca

Če poznate znamko Zimmermann, potem prav gotovo veste, o čem govorim. Nekaj prosojnosti, nekaj čipk, načeloma bela barva, veliki rokavi in super seksi videz. Nosite jo s kavbojkami ali črnimi usnjenimi hlačami. Top je za vse priložnosti in v vseh sezonah. Res dobra izbira!

Vir: Zimmermann

Moška srajca

Poleti sem jo nosila kar čez kopalke, preprosto zavezano v sprednjem delu. Ta srajca ni nič posebnega. Bela, gladka, brez dodatkov in to je to. A na ženskem telesu deluje zelo dobro takrat, ko jo denimo kombinirate s čipkastim nedrčkom. Če ste super drzne, jo nosite na golo kožo in seveda dodajte bisere ter kar nekaj kapljic odličnega parfuma.

Vir: Pinterest

Karo vzorec srajca

To je tista najbolj gozdarska: topla, rahlo groba in izredno praktična. Prišla je v modo pred nekaj leti in nič ne kaže, se poslavlja. Njen šarm je tudi v tem, da prihaja iz moške garderobe in je zato kos, ki nekako združuje ženski ter moški svet. Všeč mi je v rdeči barvi ter s podobno šminko: je prav večna.

Vir: Pinterest

Srajca z velikimi rokavi

To je veliki trend mrzle sezone. Edini minus je, da gre za srajco, ki jo težko nosiš z blazerjem ali kakšno pletenino, rokavi pač morajo biti vidni. Ni nujno, da je bela, lahko je črna, pastelna, na rože ali na pike. Izbire je ogromno, če pa ste ženske z oblinami, potem raje ne pretiravajte, saj pošteno širi.

Vir: Pinterest

Čipkasta srajca

Najbrž je moja najljubša, ali vsaj ena izmed najljubših. Všeč mi je ta pridih romantike in sploh ni nujno, da je cela v čipki, dovolj so detajli. Sicer ji čipka vdahne nekaj čarobnosti zato, ker postane srajca rahlo prosojna in to mi je zelo všeč. Stavim na belo ali na črno, klasika, ki ne gre nikoli iz mode.

Vir: Pinterest

Nakup srajce je vedno odlična investicija.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.