Sofisticirana rjava barva v jesenskih kombinacijah

Prav včeraj sem zagledala čudovito žensko na Instagramu, na sebi pa je imela prav tako čudovito jesensko kombinacijo med rjavo in nebeško modro. Noro lepo in tako sveže! Rjava barva je nedvomno tako zelo jesenska, da se vedno znajde v naši garderobni omari in seveda marsikdaj tudi na nas. Obožujem jo zato, ker se sklada z mojimi lasmi, in tudi zato, ker omogoča res nešteto kombinacij, včasih z belo, drugič s slonokoščeno, potem z rumeno ali oranžno, modro in roza. Zdi se mi, da gre z vsem in seveda je odlična odločitev takrat, ko govorimo o usnju in dodatkih. Torej: nikamor brez nje.

Vir: Elisabetta Franchi jesen/zima 2021-22
Vir: Elisabetta Franchi jesen/zima 2021-22
Vir: Elisabetta Franchi jesen/zima 2021-22

Če razmišljam o dobrem in trajnostnem nakupu, potem je to prav gotovo nekaj v rjavi barvi:

  • škornji,
  • pas,
  • torbica,
  • kostim,
  • obleka,
  • usnjena jakna in
  • plašč.

In še kaj bi se našlo … Rjava je rezultat združevanja treh osnovnih barv, rdeče, rumene in modre. V notranjosti vsebuje moč rdeče, energijo rumene in mirnost modre. Rjavo lahko obravnavamo kot različico oranžne barve, čeprav je v resnici barva zase, ki jo zelo povezujemo z naravo, zemljo, jesenjo, lesom in padajočim listjem.

Vir: Pinterest

Kot zanimivost naj vam povem, kakšne so vaše lastnosti, če ste ljubitelji rjave barve. Ste preprosti ljudje, ki cenijo bistvo narave in uživajo v majhnih stvareh. Ponavadi gre za ljudi, ki so zadovoljni z mirnim življenjem, verjetno zato, ker si smisel svojega obstoja razlagajo na zelo enostaven način ter čim bolj v sožitju z naravo. Pravijo, da je rjava barva všeč ljudem, ki so običajno zelo zadovoljni s svojim življenjem.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.