Delajmo na ozaveščanju, razumevanju, zaupanju, povezovanju z ljudmi, harmoniji, prisotnosti, biti tu za nekoga. In potem so tukaj afiniteta, namera, čarovnija, ki se zgodi, ko te drugi popolnoma razumejo. Karizma. Ljubezen. Zagotovo lahko vidite učinke vsakega od teh v fizičnem vesolju, ker so posledice vidne in globoke. Močno transformirajo energijo, kemijo, dinamiko, odnos in usmerjajo končni izid vsakega pogovora ali srečanja. So gonilne sile za uspeh. Dobro je imeti nadzor nad spoštovanjem, zaupanjem, mobilizacijo človeške moči za dobro. Za transformacijo negativnega, skupno gradnjo, drug ob drugem. Za kreativno sodelovanje in veselje. Čuvajmo si hrbet, vedno, ker danes sem jaz in jutri si ti.

Foto: Zen
Foto: Zen

So vzroki za veliko dobrega, za velike trenutke užitka. Pravi vzroki, ki so očem nevidni, čeprav jih vsa naša druga čutila zelo dobro zaznajo. Čutila, ki jih imamo vsi, a o njih prav veliko ne govorimo. Tistih, ki jih človeštvo še ne dojema v celoti, a so v resnici za naše bitje še najbolj intimni, saj podarjajo občutek samega sebe. Čutila zaznavanja, ki nas, če se naučimo zanašati nanje, vedno vodijo v pravo smer. Pravo videnje spremeni tok našega življenja, ker nas pripelje do nevidnega srca, pravega srca, pravega Jaz. To, kar smo, in edino, kar smo. In zanimivo, kako smo sposobni ustvariti vse preobrazbe in v oči gledati vsaki situaciji, ne glede na to, koliko je huda.

Foto: Zen
Foto: Zen

Bogastvo, slava, moč so zelo malo pomembni. Spreminjajo se v prah, kot vse drugo, zato znova ugotavljamo, da so značaj, veselje in mir pomembnejši. Težje jih je videti, a so pomembnejše. Trenutki preloma, krize in stiske, ko se vse, kar smo imeli za samoumevno, nenadoma zazdi v zraku, vedno skriva tudi priložnost za poračun in ponovno presojo. Pogledati na svoje življenje in življenje okolice z vidika medgalaktičnega popotnika, oziroma otroka, blagodejno vpliva na naše srce, ker nam pokaže pravo pot, edino resnico in neskončno srečo. A pozor: sreča ni naprodaj. Če pričakujete, da vas bodo »stvari«, ki jih lahko kupite, »poboljšale«, ne boste nikoli srečne.

Foto: Zen
Foto: Zen

Nedavno me je sodelavka vprašala, ali resnično mislim, da imajo vse težave rešitve. Iskreno mislim, da je tako, in to je le ena do življenjskih lekcij, ki se je lahko vsi naučimo. Ko se soočite s težavo, je vedno pomembno, da vložite čas in energijo v iskanje rešitve. Tudi če ne boste takoj našli najboljše rešitve, ne obupajte. Pridejo časi, ko nas življenje brcne z žogo in se ti zdi, da si sredi najhujše tekme, ko stvari ne morejo biti slabše. Poberite se. Razmislite o najboljših rešitvah in se osredotočite na vzpon z večjo močjo. Prav tako se ne bojte poiskati pomoči, ko jo potrebujete.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Verjetno ste že večkrat slišali ljudi reči, da si nekdo ne zasluži njihovega odpuščanja. In res je. Drugi ljudje si ne zaslužijo vašega odpuščanja. Pa vendar … Morate sprostiti prizadetost, jezo in frustracijo do drugih ljudi. In najboljši način je odpuščanje. Jeza in prizadetost nista slabi samo za ljudi, ki so vam blizu, ampak tudi za vas same. Nikoli ne boste našli pravega veselja, notranjega miru ali sreče, če boste še naprej prenašali in širili bolečino in jezo. Opustite strupena čustva. In začele boste v celoti uživati ​​svoje življenje. Odpustimo drugim ljudem zaradi sebe.

2 Comments

  • Posted 1. septembra, 2023 17:23
    -Sabina

    Krasen članek. In krasna avtorica.

Komentiraj