Ta mesec slavimo ženske, našo lepoto, moč, edinstvenost, slavimo vezi, ki nas združujejo in čokolada kot darilo je vedno najboljša in najbolj dobrodošla izbira.
Tokrat je mojstrica kuhe Urška Fartelj h kulinaričnemu ustvarjanju povabila manekenko, vplivnico, mamo in žensko, ki res nosi nešteto klobukov, Tjašo Kokalj Jerala.
Nebesa za čokoholike in za vse ljubitelje narave.
Ko je govora o zdravem zajtrku, ponavadi to pomeni naravno sladke kombinacije sadja in žitaric, a vendar ni nujno, da je vedno tako.
Ta teden obožujem veliko stvari in seznam postaja daljši in daljši zato, ker sem hvaležna za vse male, velike dosežke, ki so za mano in za vse tiste, ki še pridejo.
Dobra knjiga in čokolada sta mi tako delali družbo ob vodi, kajti, saj veste, obožujem branje in čokolada je moj sladki greh, brez tega preposto ne gre.
Pred našimi očmi je svoje mojstrsko delo opravil tudi guru izdelave čokoladnih skulptur, pralin in sodnik na prestižnem tekmovanju World Chocolate Master, ambasador Cacao Barry – Erik Van Der Veken.
Čokolada je od nekdaj močan afrodiziak in v preteklosti so jo suvereno uporabljali za večjo mero ljubezni ali strasti.
Do osmega marca manjkata še dva dneva, ampak seznam lepih stvari želim deliti z vami že danes, ker nikoli ne veš, kaj lahko pride prav. In morda je tudi tako, da smo si zelo podobne in nas združujejo povsem iste misli.