Zakaj so bermuda hlače dobra izbira

Lahko bi naštela kar nekaj dobrih argumentov, sicer pa vem, da vas ne bom prepričala, dokler jih ne boste oblekle in se pogledale v ogledalo. Najprej pojasnilo: bermuda hlače niso lanske kolesarske hlače, ki so nas vrgle nazaj v devetdeseta leta in poskrbele, da smo se na ves glas krohotale. In še nekaj: niso samo za mlade, daleč od tega, si pa morate vsaj malo upati v smislu, da stopite iz cone udobja in zaupate svojemu instinktu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med najnovejšimi kosi tega poletja so prav bermuda hlače. Nosimo jih kar v kombinaciji z blazerjem, torej kot kostim, z razliko, da so hlače do kolen.

Kako izberemo kostim, ki ga bomo dejansko nosile?

Pazimo na naslednje stvari:

  • hlače morajo biti nujno dovolj dolge (torej nikakor ne nad koleni) in dovolj široke (oprijete niso za nikamor, preverjeno)
  • blazer mora biti daljši in rahlo tajliran (krajši je v tej kombinaciji malo tvegan)
  • enobarvni kompleti so varnejši zato, ker boste z lahkoto nosile posebej blazer in posebej hlače
  • če so vam všeč potiski, je dobra izbira karo vzorec (na črte kar pozabite)
  • nujno pazite na material: mora biti dovolj čvrst, zato je bombaž super izbira
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Komu so bermuda hlače namenjene?

Vsem, brez izjeme. Nosijo ga lahko mlade in ne rosno mlade ženske, s petami ali brez, je pa vsekakor res, da vas bodo pete podaljšale in poskrbele, da noga izgleda nekoliko vitkejša. Zelo mi je všeč kombinacija z elegantno bluzo, lahko s pentljo. Super je, če imajo hlače visok pas in pod blazerjem naj bo majica nekoliko bolj zaprta, torej ne dekoltirana: kažemo noge, zato naj bo zgornji del bolj zmeren (to velja predvsem za ženske v letih).

V dvomu izberite večjo številko

Ker je včasih dovolj, da pridobite nekaj centimetrov na dolžini hlač in boste noro srečne. V primeru bermuda hlač je res ključnega pomena, da niso prekratke, saj drugače izgubijo svojo eleganco. In niso mišljene za na plažo, zato ohranite normalno dolžino, tako jih boste tudi lažje nosile s petami!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Mene so prepričale že pred mnogimi leti, ko sem jih prvič zagledala v Ameriki. So zelo praktične in udobne, so super odločitev tudi za ženske, ki ne marajo kril. Osebno sem za vse tiste široke modele, ki že rahlo spominjajo na krilo. Tudi to je izvedljivo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Ze vidim, da bom morala moje bele bombazne bermude izvleci iz naftalina to sezono. Kar ni bil njihov cas dolga leta. So pa udobne, priznam. Komaj cakam.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.