#10 Moje življenje, moja pravila

Drage moje bralke, življenje je čudovita stvar, ki nam je bila podarjena. Vem, da o tem preveč ne razmišljamo in je po svoje tudi prav, da so nam določene stvari samoumevne, pa vendar … V času, ko je vse tako hitro in površno, vas vabim, da se za trenutek ustavite in razmislite o stvareh, ki resnično štejejo. Medtem ko pišem, občudujem Sofio, ki kot mravljica leta okoli mene in s krpo čisti lesene površine. To je ena izmed najljubših iger zato, ker oponaša mene, ki sem z redom že kar obsedena, hkrati pa njen način, da ostane v moji družbi, medtem ko delam. Zunaj je sonce še kar visoko, svetloba je edinstvena in povem vam, da sem v tem trenutku prav srečna. Srčno upam, da ste tudi ve.

Živalski potisk je vedno zakon

V majhnih dozah, največkrat skupaj z rdečo šminko, čeprav ni nujno. Imate salonarje? Če je slučajno odgovor ne, jih nujno nabavite, ker jih potrebujete. Ni pomembno, ali ste stare 30, 50 ali 70, še vedno ga lahko nosite. Svetujem tri kose: torbico, čevlje in pas, ne nujno hkrati.

Foto: Zen

Včasih se plani rušijo, a ni nič hudega

Saj veste, ko si v glavi narediš film in se potem izkaže, da si v napačnem kinu. Saj se film v resnici še vedno vrti, a vsebina je popolnoma drugačna. Kaj narediti? Jaz sedim in ga pogledam do konca, ker ne sodim, ali je dober ali ne, če sem šele na sredini. In na koncu vedno rečem, da je bil drugačen, a ne nujno slabši.

Selfie v avtu 🙂

Nikoli ne bom prestara za volančke

Ko sem nazadnje odprla omaro, sem ugotovila, da jih imam veliko. Predvsem bele bluze, ki so si povrh vsega zelo podobne. In potem zagledam Zimmermannovo poletno kolekcijo in bi imela vse, da se mi že meša. Točno vem, kje je njegova trgovina v Miamiju in če sem nazadnje odšla praznik rok, letos ne bom. Ker mi je nekoč nekdo povedal, da živim le enkrat.

Foto. Zen

Ravnovesje dosežeš takrat, ko se sam s sabo počutiš vrhunsko

Morda je povezano z leti ali niti ne. A pri 40 bi lahko hodila na vrvi nad nebotičnikom in ne bi niti trznila. Pač ne bom padla. Občutek je vrhunski in super je, če sem sama, imam veter, ki mi razmrši lase in tu in tam vse skupaj zaziba. Pa vendar … lepo je vedeti, da si v ravnovesju in te situacije, ljudje, stvari ne vržejo iz tira. Kar ti da tudi neverjetno moč.

Vir: Pinterest

Pisanje dnevnika bi moralo biti obvezno, kot prhanje pred spanjem

Ker je terapevtsko in iz sebe daš vse misli. Sem vam že povedala, da sem pred novim letom nabavila dnevnik hvaležnosti in ga skupaj s hčerko piševa zjutraj ter zvečer pred spanjem. To, da napišeš nekaj sebi in se stavek vedno začne z Jaz sem … ima čarobno moč. Kdo ste, drage moje? In kam greste? Zapišite, ker bo pot tako krajša in tudi bolj znosna.

Five minute journal

Danes ob 20.00 vas pričakujem z novo oddajo o modi Glitter z Lorello. Upam, da ste pripravljene, ker sem jaz že v nizkem štartu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.