#15 Moje življenje, moja pravila

Zadnji dnevi so zbežali kot blisk in imela sem občutek, da vozim avto z zategnjeno ročno zavoro, kar ni bilo ravno dobro. (Pre) Dolgo sem okrevala in včasih bila prav nestrpna, saj sem vedno zelo v gibanju, če pa me bolezen ustavi, dobim ošpice. A kot rečeno ima tudi počasen tempo svoj čar. Malo več časa je bilo za knjige, odlične čaje, inhalacije, počivanje na kavču, dobre filme in še kaj bi se našlo. In malo več sem razmišljala o sebi, zaključek pa ostaja isti: imam veliko, sem privilegirana in povrh vsega tudi zelo mirna sama s seboj.

Čistka v omari je čistka v življenju

Odprem omaro in bi se najraje zjokala, no, ne zdaj, a to je situacija, ki se pri meni kar ponavlja in očitno mi želi tudi nekaj povedati. Čistka v omari je ključnega pomena zato, da vemo, kje so stvari, odvržemo stare in si omislimo nove kombinacije. Pa tudi zato, ker čista omara pomeni bolje živeti, imeti manj toksične odnose in izbrati prave življenjske situacije. Verjamem, da sta moda in življenje tesno povezana.

Vir: Pinterest

Spremembe so lahko super kul

In moje so. Včasih me malo zbegajo, a všeč mi je ta moja notranja moč, ki me vsakič znova preseneti. Morda ste tudi ve imele kdaj občutek, da bo šlo vse k vragu in potem ste si preprosto rekle, da morda ni ravno čas, da vržete puško v koruzo. No, jaz to postorim približno enkrat na teden in ko pride vikend, imam nasmeh do ušes, ker sem preprosto srečna. Moj dnevnik, pa vse bolj poln avantur.

Selfie med snemanjem 🙂

Dober parfum reši vse

Včasih je kar dobro, da si privoščimo nekaj nišnega in nevsakdanjega, morda celo dražjo dišavo, ki pa je tudi čarobna. Najbrž veste, da gresta dišava in zapeljevanje z roko v roki. Vonj igra ključno vlogo pri osvajanju. Osebni vonj je mešanica naravnih dejavnikov in izdelkov, ki jih uporabljamo, pazite torej na vodico, ki jo nosite, ker zna biti še tako pomembna takrat, ko želite priti do uspeha.

Aerin Lauder Parfumi

Imam težavo s torbicami

Ko sem bila zadnjič v Benetkah, sem po naključju naletela na trgovino Rebecce Minkoff, meni zelo ljube ameriške oblikovalke. Zapirali so jo zato, ker je brand v Italiji še dokaj neznan in njeni izdelki se niso dobro prodajali. Doma imam veliko njenih torbic, zdaj pa še dve novi, ker če je prej stala 500 in zdaj 100, pač ne greš mimo. In končno sta večji, tako, da lahko vanju spravim veliko stvari. Zdaj imam že eno omaro s torbicami in v vsaki izmed njih je delček mene.

Foto: Zen

Rdeča šminka ima resnično moč

Vanjo sem se poglabljala zato, ker sem opravila že toliko intervjujev na temo lepote in mi je prav vsak make-up artist svetovnega kova povedal, da v kolikor obstaja pripomoček, ki bi ga morale imeti vse, potem je ta rdeča šminka. Všeč mi je, a ne ravno za vsak dan, vendar vsakič, ko jo “oblečem” je tako, da veliko ljudi pripomni, kako mi pristaja. Ta šminka ima svojo moč in kar dobro je, če se jo naučimo uporabljati.

Vir: Pinterest

Drage moje, zelo se veselim nocojšnje oddaje Glitter z Lorello. Vesela bom, če boste v moji družbi, kot vedno ob 20.00!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Ko smo že pri rdeči šminki :)…ja, res je nekaj posebnega! Imam pa eno vprašanje: katere šminke (seveda rdeče barve) so najbolj kvalitetne? Do sedaj sem opazila, da se mi rdeči toni na ustnicah “vsedejo” v gube, se neenakomerno porazdelijo čez čas. Že pred časom sem si kupila Chanelovo rdečo šminko, bolj svetle barve, in moram reči, da me je kvaliteta nekoliko razočarala. Naredi se v gube in izsuši ustnice. Tako, da sem v iskanju optimalnega rdečila, ki je lepo mazljiv, lepe barve in obstojen :). Morda kakšen nasvet? Hvala.
    …in seveda, komaj čakam na 20.00 xoxo

    1. Draga moja, ni ga čez Toma Forda, sicer točno ne vem, kje ga najdeš, jaz sem ga kupila v Milanu, prav gotovo ga imajo tudi v Trstu. Crimson Noir je kultna rdeča šminka, zelo lepa barva in odlična tekstura, mislim, da te bo navdušila!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.