Adventni koledar za vse ljubiteljice cvetja

Se še spomnite otroških decembrskih dni, ko ste še krmežljavih oči prišli v kuhinjo in vas je vsako jutro do božiča čakal adventni koledar, v katerem je bila vsak dan nova čokoladica? Bistvo je, da gre za prisrčno dekoracijo predbožičnih dni in je super vzpodbuda, kako dneve do božiča preživeti v povezanem, aktivnem in pozitivnem vzdušju. Zato je za vse ljubitelje adventnega časa Metka iz Sanjskega šopka pripravila eno zanimivo novost – cvetlični adventni koledar, ki bo navdušil vse ljubitelje cvetja!

Foto: Lipar Design

24 dni = 24 suhih cvetlic, iz katerih boste ustvarili svoj venček iz suhega cvetja. Adventni koledar je narejen z namenom izkazovanja hvaležnosti in družinskih vrednot. Na voljo so kar trije koledarji – en za celotno družino, drugi za otroke, v katerem so naloge bolj fokusirane direktno na otroke, in tretji za vas, ki ste že bolj vešči težjih izzivov. V vsakem paketu boste dobili obroč in nekaj zelene dekoracije, 24 paketkov, v katerih se skrivajo suhe cvetlice in naloge, ki jih boste izpolnjevali vse do božiča! Vse, kar potrebujete poleg paketa, pa je prostor, kamor boste na božič obesili venček, žebelj in kladivo, s katerim boste pritrdili obroč.

Foto: Lipar Design
Foto: Lipar Design
Foto: Lipar Design

Če si letos torej želite drugačnega adventnega koledarja, veste, kje ga najdete 😉

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.