Inspiracija dneva

Ta vikend bom napisala približno 40 božičnih voščil. In vem, da bodo do mene priromala pet in še to je veliko. Vsako leto se zgodba ponovi in naredi me malo žalostno zato, ker smo danes tako obsedeni z elektronsko pošto in sms-i, da smo prav pozabili na čarobnost papirja. In pisanja. Pisana beseda ostane za vedno in ostane tudi kot spomin, skupaj z voščilnico, ki smo jo izbrali. Moje prihajajo iz celega sveta, saj so nekatere kupljene v New Yorku, druge v Londonu, tretje v Avstriji in seveda so tudi tiste, ki jih najdem pri nas. Želim povedati, da je to čas, ko se lahko tudi za trenutek ustavile, vzamete lepo pero (če je nalivno in ga še imate, toliko bolje), sestavite nekaj lepih stavkov in tako naklonite nekaj dragocenega časa tistim, ki vam veliko pomenijo. Takih ljudi je v mojem življenju kar precej in mislim, da to tudi vedo.

Rada bi vedela, da bot udi Sofia, ko bo velika, ohranila to tradicijo. Ker računalniki nas ne morejo nadomestiti in prav tako ne govorijo o emocijah. Objem, drage moje, kjerkoli ste.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Bravo Lorella, meni se tudi to zdi čudovita navada, ki pa zaradi elektronskih naprav cedlaj bolj izginja, na žalost. Spomnim se, kako se kot otrocek razveselila vsake novoletne čestitke, ki smo jo prejeli in tega veselja in občutkov ne more nadomestiti nobeno elektronsko sporočilo.

    Lep pozdrav in veliko navdiha pri pisanju,

    Ana

  2. Sama sem ustvarjalka in seveda izdelujem tudi Bozično-novoletne voščilnice in opažam, da jih ljudje ne kupujejo več toliko. Kako lepo je obujati spomine, ko nas je v nabiralniku pričakalo še kaj drugega kot reklame in položnice. Mislim, da tudi voščilnice pripomorejo malo k čarobnem vzdušju. Že iz samega pisanja lahko naredimo obred za našo dušo. A kot pravijo, bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu. Tudi jaz jih napišem kar nekaj, nekajkrat so romale tudi v tvoj rtv nabitalnik, ker si mi dala misliti, hmmm…. vse manj jih pride res, pa sem si rekla naj bo letos ena več. Srčno upam, da so prišle do tebe. Obljubim, da ti jo pošljem tudi letos

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.