Moj dan v Hotelu Cliff na Belvederju

Kar te tukaj najbolj prevzame, je razgled, ker jemlje dih. In potem se prav sprašuješ, ali je nujno iti daleč zato, da najdeš raj, če pa ga imaš pred nosom. Verjetno se slišali, da so nedolgo tega na Belvederju nad Izolo zaživeli nov hotel, spa in restavracija. Moje potovanje za dušo in telo se je začelo v Cliff spa Belvedere in bazenu, ki sem ga nedolgo tega že obiskala s Sofio in navdušil me je zaradi miru, čistosti in praktičnosti, tudi v smislu parkiranja pred hotelom, vedno brez težav. Super modra voda, tako topla, da kar ne bi šel ven, udobni ležalniki in pogled na svet, ki je neverjetno turkizen, pomirja dušo in srce. Ko stopiš ven s haljo, ki te kar objame, preprosto veš, da si na pravem mestu. S seboj sem imela knjigo, revijo in kavo, ki so mi jo skuhali na recepciji: povem vam, da mi ni prav nič manjkalo!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Savne so poglavje zase. Na dan snemanja sem bila kar prehlajena, saj me obisk tednov mode po svetu vedno dobro zdela in tudi tokratni ni bil izjema. Takoj so mi rekli: Pojdi v savno in boš kot nova. Zato sem se, medtem ko je fotograf lovil lepoto ambienta, mirno usedla in uživala. Sama s seboj, s svojimi mislimi in občutkom, da končno čas teče tako, kot je prav. Turška, finska (moja najljubša!) in zeliščna savna so vse, kar potrebujem takrat, ko postane zunaj nekoliko hladneje, ali pa takrat, ko moji sinusi protestirajo. In v tem prostoru najdete tudi čudovito, intimno VIP ponudbo: možnost zakupa privatnega prostora s savno. Povedali so mi, da ga zakupijo ne le pari, temveč tudi prijateljice, ki se potem družijo, klepetajo in veliko smejejo. No, sem se že videla v tej zgodbi!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zelo me je navdušil tretma obraza. Odločili so se za nego proti staranju in povem vam, da je bila izredno učinkovita. Inovativna nega obraza s hialuronom, ki ima učinek polnjenja gub, kar je vidno dobesedno tako po tretmaju. Tudi zato sem se odločila, da tretmaje sama nadaljujem enkrat na mesec, zdi se mi, da mi bo obraz zelo hvaležen. Odlična nega za globoko vlaženje kože, glajenje gub in stimulacija imunskih kožnih celic me je prepričala, saj je edinstvena izbira tovrstnega tipa. Pri negi boste deležni tudi zelo posebne maske, v rdeči barvi, ki je poglavje zase, in pa čudovite masaže, ki vas bo popolnoma sprostila. Sanja je uporabila tudi posebne masažne valjčke za aktivacijo nastanka kolagena in elastina ter na koncu rdečo masko proti gubam.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Biser Belvedere Resorta je Restavracija Kamin, ki se ponaša s teraso s čudovitim pogledom na Izolo in Tržaški zaliv. Ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi mednarodne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami. Gurmanski užitki so zagotovljeni in glede na to, da se nahajamo v kraju, ki kar kliče po miru in lepem, se ti prav nikamor ne mudi. Tako sem uživala v slow foodu, odličnih okusih, skrbi za detajle in ekipo, ki me je prav pobožala po duši. Ta kraj kliče po še in tudi cene so nam prijazne.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Po tako čudovitem dnevu samo pomislim, kakšno srečo imam, da sem lahko deležna lepote, ki me obkroža. Da se znam ustaviti in ujeti čarobne trenutke. Da znam biti noro živa in srečna. Tudi v majhnih stvareh. In super je tudi to, da je ta kraj tako blizu mojemu domu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.