Oznaka: barve

Začetek januarja naj bo super kul

Letu 2018 smo pomahali v slovo ter s povsem svežim zagonom vstopili v novo leto. Januarja se pogosto drži oznaka turobnosti in dolgočasja, a vendar ni nujno, da je tako.

0 Delitev

Vedno razkošne v zeleni barvi

Kljub temu, da velja za umirjeno barvo, pa vendar zelena tudi to sezono dokazuje, da gre za vse prej kot za dolgočasne odtenke.

0 Delitev

Za lepše življenje podarite barve svojemu domu

Trendi, ki jih opažamo na področju mode, so prisotni tudi pri interierju, zato se lahko hitro zgodi, da najnovejši blazer je v barvi preproge in obratno. Nič hudega, to pomeni, da imate dober stil!

0 Delitev

Črna in bela v jesenski preobleki

Kljub pestrim trendom letošnje jeseni tokrat pobližje poglejmo par, ki vedno znova zagotavlja velik uspeh, ne glede na letni čas ali priložnost.

0 Delitev

Kako izbrati prave barve za stanovanje

Nikar ne pozabite, da so barve, ki jih boste izbrali za dom, odraz vašega osebnega okusa in o vas povedo vsaj toliko, kot obleka, ki jo nosite. 

0 Delitev

Color block tokrat po vzoru osemdesetih

Kljub temu, da gre za precej vpadljiv detajl, color block ostaja v modi že več let. Kot kaže, tovrstne kombinacije bolj ali manj intenzivnih odtenkov navdušujejo tako mlajše kot nekoliko starejše generacije, saj jih vedno znova zasledimo tudi med številnimi pouličnimi stajlingi.

0 Delitev

Rumene jakne za poživitev letošnje jeseni

Vse kaže, da se tudi letos poletje ne bo poslovilo tako zlahka, a vendar z mislimi vse bolj tavamo v jesensko obdobje, torej v čas pletenin, gležnjarjev in celo škornjev ter prehodnih kosov nasploh.

0 Delitev

Med trende se vračajo veliki okvirji

Lani so med modnimi smernicami okvirjev za očala prevladovali manjši modeli, ki niso tako zelo praktični, a brez dvoma izgledajo zelo šik. Ti so dodali posebno noto videzu, a to hladno sezono se ponovno vračajo večji modeli.

0 Delitev

Rumena ostaja modna, tudi med ličili

Rumena nas je letošnjo toplo sezono prevzela kot nenadni vihar in vse kaže, da bo ostala pomembna barva tudi v nadaljevanju jeseni, tako na modni kot lepotni sceni. Tokrat zato poglejmo, kako jo uporabiti na očeh.

0 Delitev

Mladostne v pisanih oblekah

Poletje tudi tokrat ni razočaralo, saj nas je namreč bogato obdarilo z vročimi dnevi, ob katerih smo večkrat potrebovali nekoliko osvežitve na tak ali drugačen način.

0 Delitev

Lepe kot sončnice

Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena …

0 Delitev

To poletje preseneča rjava barva

Ne moremo zanikati, da je tudi letošnja topla sezona v hipu postala ovita v nekatere najlepše odtenke, ki že na prvi pogled izžarevajo energijo in veselje vročega sonca, morja in dopustniškega duha.

0 Delitev