Oznaka: barve

Vrhnji kosi za popestritev sivega vsakdana

Da si sivino zimskega vsakdana nekoliko poživimo, so kot naročene prav jakne in plašči v bujnih, drznih in energičnih barvah.

Zima v norih barvah

Priznam, da so močne barve hkrati ter od glave do pete zahtevna stvar.

Zimski glamur v barvah dragih kamnov

Pogosta zimska sivina ponavadi kar kliče po večjih količinah intenzivnih in predvsem opaznejših barv, sploh v obliki naših vsakdanjih outfitov.

Gorčično rumena znova navdušuje

Odtenki prehodne sezone so do danes že v celoti zavzeli modni in lepotni svet, sploh pa so izredno pomembne postale barvne palete.

Razigrane barve jesenskih škornjev

Škornji bodo to hladno sezono izredno pomemben detajl našega looka, saj so jih trendi tokrat združili skoraj z vsemi, še tako casual in še tako prefinjenimi kosi.

Barve doma, ki znajo dvigniti moralo

Če bi prišle k meni na obisk, bi ugotovile, da je to barva, ki se nahaja praktično povsod.

Brezčasne, a nikoli dolgočasne črte

Črtasta uniforma z lahkoto postane del vašega vsakdana in z nešteto kombinacijami boste navduševale vsak dan pa tudi ob posebnih priložnostih.

Živahni make-upi za poletne dni

Trik je tudi, da uporabite moker čopič tako, da so barve bolj obstojne in tudi bolj intenzivne.

Oranžna v dveh poletnih kombinacijah

Poleg bele poletne barve letos sodi tudi čudovita in super energična oranžna, ki pravzaprav ustvarja izredno dobrodošlo podlago za določene preostale poletne odtenke.

Poletje v črni? Zakaj pa ne!

Energična, vesela paleta barv je ta hip že popolnoma prevzela našo vsakodnevno garderobo, a hkrati močno preseneča tudi dejstvo, da se po drugi strani najbolj vročim dnem obeta kar nekaj črnine.

Poletni lepotni namigi

Pandemija je vplivala tudi na lepotni svet, saj smo začeli prisegati na bolj preproste make-up videze z vse manj ličili.

Superge živahnih odtenkov

Sploh so to toplo sezono modne postale tiste enobarvne, kjer je enake barve tudi podplat, še posebej v močnem odtenku pink, neon ali travnato zelene, rdeče in vijola.

V kožnih odtenkih veliko spomladanskih kosov

Slednjih se pač ne bomo naveličale prav nikoli in v družbi nekaterih preostalih trendi barv tokrat resnično delujejo super ženstveno.

Nori potiski lepe sezone

V bistvu mi je ta slog zelo pri srcu, ker prinaša radost in veselje.