Oznaka: stanovanje

Za lepše življenje podarite barve svojemu domu

Trendi, ki jih opažamo na področju mode, so prisotni tudi pri interierju, zato se lahko hitro zgodi, da najnovejši blazer je v barvi preproge in obratno. Nič hudega, to pomeni, da imate dober stil!

0 Delitev

Kako izbrati prave barve za stanovanje

Nikar ne pozabite, da so barve, ki jih boste izbrali za dom, odraz vašega osebnega okusa in o vas povedo vsaj toliko, kot obleka, ki jo nosite. 

0 Delitev

Najraje sem doma

Kot vsaka stvar namreč tudi dom potrebuje pozornost, da postane vaš varen pristan in da je vedno tam, ko ga potrebujete.

0 Delitev

Umetno cvetje za lepši dom

Dolgo je veljalo za znak slabega okusa, ki ne sodi v elegantno opremljen dom. Kar pa ne drži: če je cvetje izdelano iz kakovostnih materialov, deluje prepričljivo in nam omogoči, da se izognemo nevšečnostim, ki jih prinaša naravno cvetje.

0 Delitev

Ste že pospravile omaro?

Sporočite, prosim, če vam uspe, ker sama rabim zagon, pogum in dobro besedo, da se že enkrat zaženem. Moja je tako nabita, da so notri tudi gozdne živali, ne le ena, temveč cela družina. Že iz tega vidika se težko lotim, ker jim nočem odvzeti doma.

0 Delitev

Kakšne barve imeti doma

Pri izbiri odtenkov upoštevamo velikost posameznih prostorov, njihov namen, naravno osvetljenost in seveda trenutne trende.

0 Delitev

Zakaj je pomembno živeti v urejenem domu

Odklopimo se od tehnologije in preostalega sveta. Vzemimo si čas zase, berimo, poslušajmo glasbo ali počnimo kaj, kar nas veseli.

0 Delitev

Kako polepšati spalnico

Če morda razmišljate o spalnici in bi jo rade malo spremenile, sem za vas izbrala nekaj načinov, ki so zelo enostavni in praktični za hitro in dobro spremembo.

0 Delitev

Darilo iz kristala

Steklarna Rogaška nas je kot običajno toplo sprejela in predstavila veliko zamisli za novoletno darilo.

0 Delitev

Sedem nasvetov za lepši dom

Ne pozabite, da bo prostor videti lepši, če se boste znebili odvečnih reči; ni vam treba kupovati pregrešno dragih kosov pohištva ali dodatkov, raje se znebite vsega, česar ne potrebujete.

0 Delitev

Pet trikov za lepši dom

Všeč so mi detajli, majhne stvari, ki nam znajo podariti veselje in občutek, da negujemo dom, hkrati pa tudi sebe. Sledi pet trikov, ki omogočajo lepše stanovanje in svežino, saj nikar ne gre pozabiti, da bo kmalu božič, zato so sveče, dišave in sestavine za piškote že zdaj dobrodošle!

0 Delitev

Dom je lepši s kančkom mornarskega sloga

Mornarski slog se nam, kot v modi, predstavlja v beli, temno modri in rdeči barvi. Zelo aktualne so črte ter seveda vsi morski motivi, od konjička do zvezde, od valov do majhnih, belih kamenčkov, ki lahko popestrijo stare vaze ali prazne, prosojne steklenice.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Najbolj srečna sem, ko se zvečer uležem v svojo posteljo, zavoham čiste rjuhe in vzamem v roke najljubšo knjigo. Takrat imam občutek, da me cela spalnica želi objeti.

0 Delitev