Tag: ličila

Nekaj novega: burgundy oči

Total look zna biti dokaj zahteven, a če se odločimo le za oči ali samo za ustnice, je rezultat vedno šik.

Najlepše palete senčil za poletno zagorelost

Povsem drži, da je poletje čas naravnega, kar velja tako za naša oblačila in predvsem njihove materiale kot tudi za obutev, dodatke, našo pričesko in nenazadnje tudi naš make-up.

Kako do lepe kože brez pudra

Marsikatera ne ve, da je primer pripomoček, ki ga res moramo imeti.

Prihaja čas zagorele kože

Če bi me kot otroka vprašali, kateri letni čas imam najraje, bi brez premišljanja odgovorila.

Najboljši pudri preteklega leta

Z novim letom pridejo tudi novi make-up izdelki, v tokratnem videu pa pokukajmo v leto, ki je za nami ter preverimo, kateri pudri so nas najbolj navdušili.

Včasih je manj še vedno več

Pa naj gre za naš lepotni ali pa modni look, pogosto še vedno srečujemo zapoved “Manj je več”.

Glamurozni make-up za najdaljšo noč v letu

Novoletni večer tudi letos ne bo minil brez obilice bleščic in leska, kar seveda velja tudi za naš make-up look. Poglejmo, kakšnega predlagajo tokratni trendi.

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Chanel ličila v praznični podobi

Do danes so že skoraj vse modne in lepotne hiše predstavile svojo praznično podobo, tokrat pa si oglejmo eno bolj magičnih in sicer za make-up kolekcijo hiše Chanel.

Popularna kozmetika, ki bo morda dobrodošla tudi pri vas

Vsaka sezona ponavadi naniza nekaj novih must have kosov, kateri se seveda pridružijo rednim. Tokrat pokukajmo med popularno kozmetiko in ostale pripomočke, kjer morda najdemo tudi kaj za nas.

Kako doseči mat, pa vendar svež make-up look

Make-up izgled, ki deluje tako mat, kot sveže nekako zveni čudno, lahko bi celo rekli, nasprotujoče si, pa vendar je to tudi najbolj iskan in nenazanje najbolj uporaben, vsakdanji look, ki se bo odlično podal tudi jesenskim stajlingom.

Jesenska lepotna mavrica

Jesenski čas nam je prinesel tudi nekaj slabega vremena in dežja. Svoje počutje pa lahko izboljšamo z naslednjim zabavnim make-up trendom.

Lady Gaga ima novo linijo ličil

Do danes je nekako postalo že skoraj obvezno, da ima vsaka zvezdnica svojo linijo oblačil, obutve in/ali ličil. Slednjo je tokrat predstavila tudi slovita pevka Lady Gaga, poimenovala pa jo je Haus Laboratories.

Top 5 maskar

Bistvena lepotna sestavina, ne glede na sezono in generacijo, je seveda tudi maskara, brez katere verjetno skoraj noben make-up look ne bi izgledal tako popolno.

Tu so nove paletke Chanel senčil

Luksuzna modna in lepotna hiša Chanel dobro ve, kako iz sodobne ženske pričarati pravo princeso. Tokrat zahvala leti njihovemu novemu izboru paletk senčil za veke. Poglejmo.