Oznaka: ličila

Za praznike naj zasije tudi naš make-up

Bleščice imajo vsako praznično obdobje v svetu mode in lepote prav posebno mesto, zato ne preseneča dejstvo, da je sijoč make-up look tudi tokrat pravi must have tako za božični kot novoletni čas.

0 Delitev

Kako do popolnega eyeliner-ja

Opazen eyeliner na očeh je še vedno eden od najpopularnejših make-up look-ov, prav tako pa je to popoln izgled za glamurozne, praznične večere, zato tokrat preverimo, kako ga v nekaj korakih pričarati tudi na svojih očeh.

0 Delitev

Pravljična Diorjeva božična čestitka

Božične čestitke v obliki reklamnih kampanj ta hip kar dežujejo, svojo pa je pripravila večina modnih in lepotnih hiš. Tokrat poglejmo Diorjevo iz lepotnega sveta, ki je seveda tudi letos naravnost pravljična.

0 Delitev

Najenostavnejši make-up letošnje jeseni

Letošnja jesen je med lepotnimi trendi ponudila tako glamur kot naraven izgled, zato tokrat poglejmo primer make-up looka, ki predstavlja dobro in predvsem preprosto vsakdanjo izbiro.

0 Delitev

Make-up po pariško

Zagotovo so prav francozinje tiste, ki slovijo po pravi prefinjenosti, ki pa hkrati vedno deluje tudi tako zelo naravno. Tokrat zato poglejmo, kako ustvariti make-up look, kot ga nosijo parižanke.

0 Delitev

5 odličnih pudrov za mat izgled

Kot že večkrat rečeno je podlaga, ki jo nanesemo na naš obraz, najpoglavitnejši del ličenja, saj je od nje odvisen uspeh našega zaključnega izgleda.

0 Delitev

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

0 Delitev

Najbolj seksi šminke ta hip

Šminke in bleščila za ustnice, mat ali bleščeče, z robom ali brez, svetlo ali temno. V resnici ima vsaka sezona svoje trende ali vsaj predloge, a dejstvo je, da ima skoraj vsaka izmed nas v torbici šminko ali gloss.

0 Delitev

Make-up look s hladnejšimi toni

Zadnjih nekaj sezon so na lepotni sceni prevladovali predvsem toplejši make-up izgledi, a to jesen se popularnost vrača tudi hladnejšim. Poglejmo primer naravnega, a vendar čudovitega make-up looka z uporabo slednjih.

0 Delitev

Dramatičen pogled v jesensko vijolični

Hladna sezona ponavadi ni le čas toplih kosov, temveč tako modno kot lepotno sceno pospremijo tudi bogatejše, kanček temnejše barve. Tokrat zato poglejmo, kako ustvariti zadimljene oči v jesensko vijolični.

0 Delitev