Oznaka: zima

Pletenine s pleteninami

Zimsko plastenje ne bi bilo isto, če vsakokrat ne bi vsebovalo tudi obilice pletenin.

0 Delitev

Modne zimske manikire

Manikire zagotovo poživijo naš vsakdanji look in prav je, da jim namenimo nekoliko več pozornosti tudi v hladnem obdobju.

0 Delitev

Plastenje umirjenih tonov

Letošnja zima sicer velik poudarek daje ravno na močne, opazne barve, divje vzorce in pogosto zelo odštekane stajlinge, pa vendar se ne moremo niti tokrat izogniti dejstvu, da meseci hladne sezone najlepše hodijo z roko v roki prav s povsem umirjenimi, nevtralnimi toni.

0 Delitev

Juhice, ki nas bodo grele vso zimo

Poleg vročih napitkov, kot so kakav, vroča čokolada in čaj, nas skozi zimsko obdobje grejejo tudi odlične juhice. Tu je nekaj super in zelo preprostih receptov.

0 Delitev

Kako čim bolje plastiti zimske kose

V hladnih zimskih dneh je plastenje ena od obveznih tehnik oblačenja, kako in s katerimi kosi to kar najbolje ustvariti pa poglejmo v tokratnem video prispevku.

0 Delitev

Hlače, ki vedno delujejo super kul

Za marsikoga 3/4 dolžina hlačnic preprosto deluje zgolj, kot bi si nadeli nekoliko prekratke hlače, pa vendar ne moremo zanikati dejstva, da je ta kos izredno uspešen, ko govorimo o modnosti in kul izgledu.

0 Delitev

Za pridih klasike bo pravi naslov pepita vzorec

To je eden tistih vzorcev, ki bo za vedno ostal zapisan med največjimi klasikami. Tako kot karo je tudi ta letošnjo zimo skoraj obvezni del vsakdanje garderobe in čeprav ga mnoge še vedno pripisujejo zgolj starejšim damam, je do danes že povsem jasno, da ga z veseljem oblečejo tudi mlajše generacije.

0 Delitev

Zdaj je čas za svetleča krila

Naj bodo kratka, midi ali do tal, svetleča krila so, tako kot mnogi drugi glitter kosi, vsak december pravi must have ženske garderobe.

0 Delitev

Okusni napitki, ki pogrejejo telo in dušo

To je obdobje čajev, kakavov in ostalih toplih napitkov, tokratno hladno sezono pa lahko ogrejemo telo in razvajamo naše brbončice tudi z naslednjimi recepti.

0 Delitev