Oznaka: zima

Ostajamo v udobju širokih hlač

Prav med hlačami bomo tudi v prihodnje ostale zelo zveste tistim širšim modelom, ob katerih se vsakokrat počutimo bolj sproščene

Brezrokavniki in kratki rokavi pri pleteninah

Hladno zimsko obarvano vreme še kar vztraja in z njim bomo morale sodelovati še vsaj mesec ali dva, če nas seveda temperature znova ne presenetijo, celo šokirajo.

Elegantne barve za nohte

Zima vedno znova ponudi kar nekaj izredno elegantnih odtenkov tudi med laki za nohte, mnogi med njimi pa, ne glede na tekoče trende, ostajajo večno zaželeni.

Tudi volnena kapa je lahko zelo elegantna

Že dolgo niso več zgolj kos, ki ga nadenemo med sprehodom ali med uživanjem na zasneženih smučinah, temveč je prav pletena kapa postala tudi večkrat uporabljen kos elegantne podobe.

Modne, stabilne in nosljive pete za ta čas

Gre za obutev, ki ostaja izjemno popularna že kar nekaj sezon zapored, predvsem pa jo pozimi in v prehodnih mesecih krasijo debelejše, rebrasto oblikovane platforme, s katerimi je hoja tudi po snegu in ledu nekoliko lažja.

Pričeska, modna tudi po praznikih

Gre za čisto preprosto pričesko v raznoraznih tehnikah zvijanja, ki so nedvomno odvisne od naše spretnosti, pa tudi same priložnosti oziroma stajling zgodbe.

Karo look za naslednje mesece

Res je, da so trendi tokrat predlagali nekaj sprememb, pa vendar večina ostaja zvesta določenim super popularnim kosom, med katerimi ostajajo tudi vsi tisti, odeti v karo vzorec.

V nadaljevanju zime veliko črne na črno

Črna na črno se morda sprva sliši precej turobno, a nekako zelo dobro pristoji ravno januarskemu občutku vsakdana.

Vedno prefinjene z rjavimi škornji

Rjavi škornji nekako vztrajajo med najbolj priljubljenimi, sploh ko potrebujemo obutev, ki je nosljiva in elegantna hkrati.

Retro hlače modne tudi v 2023

Ne glede na sezono je dejstvo eno, in sicer, da bo tudi leto 2023 v precejšnji meri minilo v znamenju retro elementov.

Slonokoščena ali bela tudi pozimi

Svetla barva se odlično poda eni od modnih stalnic te zime: kameljemu plašču. Če pa si želite nekaj rahlo drugačnega, lahko stavite na pončo, kot v mojem primeru.

Inspiracija dneva

Nekaj zaključujemo in nekaj začenjamo, mnogokrat v temi in tišini, sami s sabo. A če dobro pomislite, so to najlepši trenutki.

Za praznično razgibanost so tu resice

Srečujemo jih skoraj pri vseh kosih te zimske garderobe, z njimi pa lahko še tako casual look razgibamo ter ga začaramo v nekoliko bolj poseben, prazničen outfit.

Posebno elegantni dodatki za lase

Tudi tokratne praznike naj bodo lasni dodatki opazni in super bleščeči ali pa po drugi strani klasično umirjeni, a z noto prefinjene ženstvenosti.

Dodatek za zimsko prefinjenost

Poleg ta hip izredno popularnih pletenin, volnenih hlač in kril ter puhovk in elegantnih plaščev bistveno vlogo igrajo tudi določeni dodatki.

Praznično navdihnjen nakit

Seveda gre pri praznično navdihnjenem nakitu za božične podobe in barve, kjer pač ne sme manjkati snežink in drevesc, darilc in pentelj ter zlate, rdeče in zelene barve.

Inspiracija dneva

Zapiramo vrata in odpiramo nove zgodbe.

Mini tudi v zimskih stajling zgodbah

O mini krilih skozi hladne mesece govorimo prav vsako zimo, saj je to eden tistih klasičnih elementov, ki z nami vztraja ne glede na trende in modne zapovedi.

Ovijmo se v debele pletenine

Znova se v mrzlih jutranjih urah naše misli po toplino zatekajo k pleteninam, zato je edino prav, da se tudi letošnjo zimo ovijemo v nekatere prečudovite, super debele, lahko celo oversize primerke.

Modne bleščice tega tedna

December je tu in z njim vse tiste najbolj bleščeče novosti leta, tako v lepotnem, kot modnem svetu.

Čas je za pete z bleščicami

Na voljo je kar nekaj prečudovitih modelov, ki jim je skupno predvsem to, da izžarevajo močno ženstvenost ter na nogah delujejo izredno prefinjeno.