Oznaka: zdravje

Dober spanec za lepoto

Mnogokrat se mi je denimo zgodilo, da sem napadla hladilnik pozno zvečer, običajno s salamo, zjutraj pa se je vsak kos salame poznal pod mojimi očmi, seveda v obliki zabuhlosti.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Kako s hrano do čiste, zdrave kože

Stanje naše kože je največkrat odraz naših prehranjevalnih navad, zato tokrat preverimo, kako in kaj izbrati, da bo naša koža čista, zdrava in kar se da sijoča.

0 Delitev

Kako postopoma preiti na naravne proizvode

Današnja družba postaja vse bolj ekološko osveščena, na prvo mesto pa tako postavlja svoje zdravje in čistočo okolja. Vse se seveda začne v našem domu, zato tokrat poglejmo nekaj nasvetov, kako v svoj vsakdan postopoma vplesti naravne proizvode.

0 Delitev

Chia pudingi za boljši zajtrk

Zavedanje o zdravi prehrani postaja vse večje, zato nič čudnega, da so del našega zajtrka postali tudi raznorazni dodatki, kot so naprimer chia semena. Tokrat zato poglejmo tri recepte za njihov puding, ki so kot nalašč za dober zajtrk.

0 Delitev

Zdrave poletne navade

Poletje je večkrat tudi čas nezdravega življenja, pa naj bo to zaradi naše prehrane, alkohola, sončenja ali pa kakih drugih razvad. Tokrat zato preverimo nekaj dobrih nasvetov kako pridobiti bolj zdrave poletne navade na vseh področjih našega vsakdana.

0 Delitev

Vaje za utrjeno, čvrsto telo

Poletje je čas, ko je naše telo pod drobnogledom, saj se na plaži, v kopalkah, pa tudi zgolj v krajših kosih vidi vsak odvečni kilogram. Bolj kot teža pa je pomembno to, da je naše telo utrjeno in čvrsto.

0 Delitev