Oznaka: zdravje

Tisto kopanje v gozdu, ki rešuje vse

Znanstveno je dokazano, da potopitev v naravo izboljša imunski sistem, poveča raven energije, zmanjša tesnobo, depresijo in stres, pomaga pri sprostitvi.

Sedem top pudrov za toplo sezono

Zagotovo vam ni všeč tisti matirajoči učinek, ki ga daje večina podlag in zaradi katerga izgleda, da imamo na obrazu masko za v teater.

Kaj lahko storimo za boljšo rast nohtov

Če želite, da so vaši nohti močni in zdravi, se naučite piliti. Velikokrat sami oslabimo svoje nohte zato, ker jih na napačen način pilimo!

Mir je vedno v nas

Soba tišine in lepih občutkov, soba samo za vas.

Magično, doma narejeno olje za čudovite roke

Olje za obnohtno kožico in roke lahko shranite v majhno stekleničko s kapalko ali pa uporabite prazno stekleničko laka za nohte.

Psihološki nasveti: nikar ne mislite, da niste dovolj

Vedno boste popolne v svoji nepopolnosti in dovolj bistre, zanimive, lepe, duhovite za ljudi, ki krojijo vaše življenje. Za vse ostale pa, drage moje, sploh ni pomembno.

Blagodejni učinki Zeolita

Ko sem na internetu iskala njegove učinke, so se odprle strani, in to strani z uspešnimi rezultati, zato me ne čudi, da ga danes tako pogosto uporabljajo tudi v medicini.

Moja 24-urna popolna zaščita celotnega telesa

Sploh v teh čudnih časih, ko se hitro zgodi, da dvakrat zakašljaš in te cela ulica gleda po strani, je tako, da še posebej čuvamo svoje zdravje.

Inspiracija dneva

Bodite torej kraljice, ta četrtek in čim večkrat v življenju.