Oznaka: eleganca

Elegantne barve za nohte

Zima vedno znova ponudi kar nekaj izredno elegantnih odtenkov tudi med laki za nohte, mnogi med njimi pa, ne glede na tekoče trende, ostajajo večno zaželeni.

Tudi volnena kapa je lahko zelo elegantna

Že dolgo niso več zgolj kos, ki ga nadenemo med sprehodom ali med uživanjem na zasneženih smučinah, temveč je prav pletena kapa postala tudi večkrat uporabljen kos elegantne podobe.

Ko stremimo k zimski prefinjenosti

V kolikor obožujete puhasto prefinjenost, potem bo zagotovo najboljša izbira kar čudovita bela barva ali vsaj njene nianse.

Žametni čevlji, vedno tako zelo prefinjeni

Žamet je eden tistih must have materialov, ki ne manjka prav nobeno hladno sezono, in če ga ljubimo med hlačami, kostimi, jaknami in celo dodatki, potem ga bomo z veseljem nadele tudi na stopala.

Ljubka kombinacija za hladne zimske dni

Tokrat je govora o kombinaciji bele srajce ali bluze ter mini ali midi obleke, sicer že večkrat videno in preizkušeno, a vendar še vedno izredno popularno prav vsako hladno sezono.

Obdobje razkošnih bluz je tu

Tako je, jesen in pomlad sta nedvomno tisti dve obdobji v letu, ko je tako rekoč nujno v naš vsakdanji look vplesti tudi bluze vseh vrst.

Svilene rutke za jesen

Ne zgolj oblačila, ogromno pri celotni podobi pomenijo tudi dodatki, med katerimi stalnica dodelane jesenske podobe ostaja svilena rutka.

Kako biti elegantna ženska s stilom

Če želite biti elegantne, morate najprej eksperimentirati in nato poglobiti slog, v katerem se počutite dobro.

Večno modna kombinacija tople sezone

Ena izmed njih je nedvomno duo kratkih hlač in super lahke, včasih kar prosojne srajce, kar že na prvi pogled deluje izredno prefinjeno in ženstveno, ne glede na starost.

Čudovito prefinjene bluze brez rokavov

Med zadnjimi letošnjimi trendi znova ponujajo naravnost osupljive primerke, polne ženstvenosti in zapeljivosti.

Bel poletni top za vsak okus

Tokrat lahko med nešteto primerki resnično poiščemo tisti pravi beli top zase.

Poletni dotik elegantnega nakita

Letošnje poletje ga ne bo manjkalo, na svoj račun pa boste prišle tako ljubiteljice minimalističnih kot pripadnice statement kosov.

Vroča sezona znova v družbi črnih oblek

Popolnoma črn look že uveljavlja svoje mesto med največjimi modnimi smernicami te pomladi, kjer poleg kostimov, širokih hlač, crop topov in kombinezonov za must have kos veljajo prav črne obleke.

Sezona belih hlač je tu

Med poplavo prehodnih oblačil bodo v ospredje znova stopile tudi bele hlače, tokrat seveda krojene povsem v retro slogu.

Pomlad prinaša sproščeno eleganco

Med spomladanskimi kosi sta trenč in bomber jakna. Med novimi oblikami pa so zelo udobne hlače, z visokim pasom, stisnjene v spodnjem delu.

Čaka nas pravi naval mladostnih odtenkov

Čaka nas veliko lepega, predvsem veliko ženstveno mladostnega, za kar skrbijo predvsem retro kroji in svetle, pastelne, pa tudi živahne barve.

Kanček umetniškega pridiha na nohtih

Te tople mesece bomo stavile na eleganco, torej na super prefinjene roke, kjer bodo IN predvsem kombinacije naravnega, nude in močne ali romantično pastelne barve.

Črna se z zimo ne poslavlja

Eleganca črnine znova dokazuje, kako zelo vsestranska in prilagodljiva je, tako z vidika trenutnih trendov kot večne klasike.