Tag: eleganca

Vrača se brezčasna eleganca

Četudi se bo kočija spremenila v bučo, je tako, da vse te stvari potrebujemo.

Zelo urejene v pletenih oblekah vseh dolžin

Po pravici povedano prav ta trenutek še zelo težko razmišljam o pleteninah, plaščih in skratka vsem, kar pripada prehodni ali celo zimski modni sceni, saj so temperature zunaj še vedno povsem poletne.

Eleganca, pa četudi le v trenirki

Ko je govora o casual modi, je vsekakor, poleg jeansa in navadne T majice, najbolj zaželen kos prav trenirka.

Ključ do elegance je v enostavnosti

Vsaka od nas verjetno kdaj pa kdaj doživi “modni black out”, torej pride dan, ko preprosto nimamo idej za našo stajling zgodbo in prav takrat velja ohraniti čisto preprostost, torej kombinacije z že preverjenimi kosi, ki nas do sedaj niso pustili na cedilu.

Zelo celovito in urejeno

Ženska garderoba mora ponavadi vsebovati predvsem kose, s katerimi lahko hitro ustvarimo zelo elegantne in na videz dodelane outfite.

Žametne jakne za ta hip

Žamet je še vedno aktualen in prav zdaj, decembra, doživlja svoj super revival trenutek.

Pravila varne elegance

Največ tri barve in svojo postavo morate res dobro poznati.

S čim nositi bluzo s pentljo

V kolikor iščemo najbolj bogat in super prefinjen kos, potem moramo v svoj nabor tudi letošnjo hladno sezono vključiti bluzo s pentljo okoli vratu in napihnjenimi rokavi.

Kaj obleči v novembru

Pravzaprav gre za kose, ki so dobra naložba celotni hladni sezoni, ne zgolj za november. Tu je izbor, ki bo zagotovo navdušil predvsem vse ljubiteljice nežnih, nevtralnih tonov v kombinaciji z eleganco in prefinjenim izgledom.

Kako se oblačiti bolj ženstveno

Ob poplavi trendov in cenovno dostopnih oblačil bi morda pričakovali, da se lahko vsak oblači kar se da modno in elegantno, pa vendar večina še vedno prisega na udobje in praktičnost.