Oznaka: video

Kako z vezalkami okrasiti superge

Tommy Hilfiger tokrat prihaja z zelo zanimivimi in super uporabnimi nasveti, med katerimi si danes pobližje poglejmo tistega o dekorativnem zavezovanju vezalk pri supergah.

Poletne novosti nakita Pandora

Poletje je čas mini outfitov, sandal in kopalk, vsekakor pa pri vsakem looku, tudi tistem na plaži, ne gre pozabiti na nakit.

12 outfit idej za vse kul mamice

Pri mamicah je izbira vsakodnevnega outfita pogojena predvsem z njegovo nosljivostjo in udobnostjo, seveda pa potrebujejo tudi kanček kul elementa.

Vroče poletje v družbi Calzedonia kopalk

Do danes smo se že dodobra navadile, da je poletje vroče tudi zaradi zapeljivih kopalk, katerih pa je pri znamki Calzedonia vsako leto resnično na pretek.

5 šmink, ki jih potrebujemo to poletje

Res je, da so poletni meseci najlepši prav v družbi naravnega looka, pa vendar dodatek šminke na zagoreli koži vedno deluje prečudovito.

Večno lepe poletne pričeske

Poletni meseci bodo letos znova prinesli veliko naravne lepote, pa tudi naravno sproščenih las.

Oblike teles skozi modna obdobja

Oblika oziroma tip telesa se je skozi leta ali bolje rečeno skozi desetletja močno spreminjala, na kar je imela močan vpliv predvsem moda.

Življenje v cvetju

Modna znamka Mango nas znova razveseljuje z novostmi, tokrat pa se slednje osredotočajo na lepoto cvetoče narave, ki nas obdaja ta hip.

Včasih je potrebna le pozabljena torbica

Tako nekako se glasi tokratno sporočilo modne hiše Hermes, ki nas razveseljuje z zabavno in duhovito ljubezensko zgodbo nove reklamne kampanje.

Proizvodi, ki niso bistveni za lepo kožo

Med poplavo negovalnih proizvodov je včasih kar težko razločiti, kateri so bistveni za lepo kožo in kateri so tisti, ki v resnici niso ključni element vsakdanje lepotne rutine.

Kaj romantičnega nositi ta hip

Prehod med spomladanskimi v poletne mesece je zagotovo eno najlepših obdobij, ko tudi naši outfiti dobijo pridih prave romantike.

Hitre pričeske in triki za neoprane lase

Včasih je pač tako, da preprosto ne utegnemo oprati las, zato so v takih dneh več kot dobrodošle tudi določene pričeske ter dodatki, ki poskrbijo za brezhiben videz kljub vsemu.

Več spomladanske romantike pri znamki H&M

Za prečudovito pomlad bo letos poskrbela tudi znamka H&M, ki v sklopu linije Conscious Exclusive ponuja kar nekaj izredno ženstvenih kosov.

Kakšen je dnevni jedilnik manekenk

Ni skrivnost, da je za lepo in zdravo telo potrebno kar nekaj truda in samodiscipline. Kako pa vrhunsko postavo ohranjajo manekenke?

Takole ohranjamo zdravo lasišče

Na lepe, zdrave in sijoče lase vpliva ogromno faktorjev, bolj kot tisto, kar dajemo nanje, pa je pomembno tisto, kar vnašamo v telo.

Sloves Burberry trenča

Dejstvo je, da trenč ostaja najbolj modni vrhnji kos prehodne sezone, sploh pa o večni klasiki govorimo takrat, ko gre za tistega izpod rok modne hiše Burberry.

Chanel praznuje

Tokrat modna hiša Chanel proslavlja 20. obletnico ročne ure, poimenovane J12. Poglejmo, kaj v novi kampanji pravijo znani obrazi.