Oznaka: video

7 najbolj nosljivih trendov to pomlad

Že res, da smo ta hip še ujeti med stene našega doma, pa vendar bo tudi tega slej ko prej konec in nastopil bo čas, da pomlad pozdravimo z nekaterimi najboljšimi trendi nove sezone.

0 Delitev

Najboljši model kavbojk glede na vašo postavo

Gre za ključni kos naše garderobe ne glede na sezono in trende, zato je edino prav, da izbiramo in nosimo samo tiste kavbojke, ki bodo naši postavi delale uslugo. Poglejmo torej, kako jih pravilno izbrati.

0 Delitev

Izdelajmo si svojo škatlico za nakit

Časa je za večino od nas te dni resnično na pretek, zato je priložnosti za domače ustvarjanje nešteto. Tokrat poglejmo, kako izdelati lepo škatlico za shranjevanje nakita.

0 Delitev

Da nam doma ne bo dolgčas

Pravzaprav dom ponuja ogromno možnosti za razvedrilo in sprostitev. Vsakdan si lahko popestrimo na sto in en način, tokrat pa poglejmo nekaj tistih predlogov, v katerih lahko vsak od nas najde pravega zase.

0 Delitev

Kuhanje za ohranjanje pozitivnosti

Trenutne razmere v nas vse bolj prebujajo strah in zaskrbljenost, zato nas lahko v teh trenutkih pomirja tudi kuhanje ter v nas tako ohranja pozitivnega duha.

0 Delitev

Jimmy Choo na tednu mode

Izredno pomembno in predvsem opazno vlogo na področju obutve vsako sezono igra tudi znamka Jimmy Choo.

0 Delitev

Super hitre pričeske s sponko

Z eno, dvema ali tremi francoskimi sponkami lahko na področju pričesk pričaramo kar nekaj čudovitih in hkrati super enostavnih frizur, ki bodo dobro delovale ne glede na priložnost.

0 Delitev

Katere bazične kose priporoča manekenka

Model Emily DiDonato ta hip velja za enega bolj priljubljenih obrazov modne industrije, zato so njeni stajling nasveti še kako dobrodošli.

0 Delitev

Kako po svoje pobarvati bele Allstarke

Obutev s trgovskih polic za mnoge dandanes še zdaleč ne pomeni tistega, kar bodo po nakupu tudi nosili, saj vse popularnejša med drugim postaja tudi poslikava belih superg.

0 Delitev

Ko kava postane prava umetnost

In ne le kava, tudi čaj, soda in ostale pijače so do danes postale že prava mala umetnost, katero so mnogi izpopolnili do potankosti. Poglejmo torej, kako napitke pripravljajo pravi umetniki na tem področju.

0 Delitev