Tag: modne smernice

Vračamo se v obdobje suknjičev

Od poletja se je vedno težko posloviti, a hkrati prehodna sezona vsako leto prinaša tako zelo lepe trende, da je to skoraj nekako grenko-sladko slovo.

Nekaj modnih kosov za naslednje mesece

Žal se počasi izteka še eno poletje, letošnje sicer povsem drugačno, a vendar še vedno zelo lepo, vroče in predvsem sproščujoče.

Poletni top naj bo eleganten, zanimiv, pa tudi nosljiv

Modne smernice so nas torej tudi to poletje popeljale daleč od “navadnega” in dolgočasnega ter nam raje predlagale super razigrane kroje, ogromno dekorativnih elementov ter barve, ki jih je moč zaznati že na daleč in ki v družbi poletno zagorele kože kar žarijo.

Detajl, ki ga obožujemo v vročih mesecih

Iz dneva v dan je bolj jasno, da vse hitreje in pogumneje stopamo v poletno sezono in temu primerni seveda postajajo tudi naši outfiti.

Najbolj modne spomladanske jopice

Prehodna sezona ima čisto poseben čar, saj se med seboj elegantno prelivajo hladni in topli dnevi ter tako tvorijo odlično priložnost za nekatere najzanimivejše, pa tudi najatraktivnejše stilske kombinacije.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je zato minil v znamenju prebujanja in svežine tople sezone, na plano pa so pokukale nekatere izredno zanimive oglasne fotografije.

5 modnih kosov ta hip

Čudovita pomlad ta hip ne razveseljuje le s cvetočo naravo in vse toplejšimi dnevi, temveč smo naravnost presrečne, da lahko končno nadenemo tudi nekatere najlepše kose letošnjega leta.

Najraje obute v bele superge

Ah ja, bele superge so pač eden tistih dodatkov, za katerega sem prepričana, da ne bo nikoli iz mode.

Vračajo se elementi morja

Kako le ne, saj topla sezona verjetno ne bi bila enaka brez njih. Morje je vsako pomlad, sploh pa vsako poletje eden največjih navdihov tudi modnemu svetu …

Poznani trendi tokrat nekoliko drugače

Pomlad tokrat ne prinaša velikih modnih pretresov, kar pravzaprav pomeni, da se bo večina trendov le zarotirala v eno ali drugo smer …

Pripravimo prostor elegantnim hlačam do kolen

Kratke hlače so svoje mesto v samem vrhu trendov nekako našle prav lansko ali verjetno še kako pomlad nazaj in vse kaže, da so si svoj obstoj izborile tudi to toplo sezono …

V modi ostajajo poudarjena ramena

Kdo bi si mislil, da bomo modnosti iz preteklih 80., ki smo se ji še do nedavnega tako rekoč posmehovali in je veljala za totalno OUT, dandanes posvečali toliko pozornosti.

Lepi kostimi tokrat z zelo širokimi hlačami

Vse bližje se nagibamo novi sezoni in s tem tudi novim modnim trendom, a dejstvo ostaja eno – v sam vrh priljubljenosti bodo tudi tokrat spadali kostimi.

V modi močni kosi nakita

Od zbiranja delikatnih verižic, uhanov in prstanov se ne bomo verjetno nikoli zares poslovile, saj plastenje teh nekako deluje super ženstveno in zelo elegantno, pa vendar trendi to zimo, pa tudi v nadaljevanju pomladi nekako narekujejo svojo pot.

Kaj letos nositi z modno rjavo

Že res, da ta mesec obračamo nov list in leto 2020 s seboj prinaša veliko svežih trendov, pa vendar ostaja zelo jasno, da se modnosti rjave še vedno nismo pripravljene odreči.

Kaj obleči za kanček drugačnosti

Vsekakor je potrebno v tem primeru računati na barve oziroma barvne kombinacije, pa tudi bogatejše, razkošnejše materiale, ki drug z drugim tvorijo super vpadljive in že na prvi pogled zelo zanimive kose.

Dolga ogrinjala tudi za zimo

To je eden tistih kosov, ki med prehodno sezono zagotovo ne sme manjkati.