Oznaka: makeup

Pravljična Diorjeva božična čestitka

Božične čestitke v obliki reklamnih kampanj ta hip kar dežujejo, svojo pa je pripravila večina modnih in lepotnih hiš. Tokrat poglejmo Diorjevo iz lepotnega sveta, ki je seveda tudi letos naravnost pravljična.

0 Delitev

Najboljši make-up look za v službo

Kot vemo, je čas pred odhodom v službo, šolo oziroma po vsakdanjih opravkih za vsakega od nas precej omejen, zato tokrat preverimo, kako ustvariti povsem preprost make-up look, ki bo primeren za vse takšne priložnosti.

0 Delitev

Strokovni make-up nasveti za vsako izmed nas

Pogosto se lahko razlog, zakaj naš make-up ne deluje brezhibno, skriva prav v najpreprostejših napakah, ki jih je v resnici zlahka odpraviti. Poglejmo nekaj strokovnih nasvetov, ki nam bodo nedvomno v pomoč pri naslednjem ličenju.

0 Delitev

Najenostavnejši make-up letošnje jeseni

Letošnja jesen je med lepotnimi trendi ponudila tako glamur kot naraven izgled, zato tokrat poglejmo primer make-up looka, ki predstavlja dobro in predvsem preprosto vsakdanjo izbiro.

0 Delitev

Make-up po pariško

Zagotovo so prav francozinje tiste, ki slovijo po pravi prefinjenosti, ki pa hkrati vedno deluje tudi tako zelo naravno. Tokrat zato poglejmo, kako ustvariti make-up look, kot ga nosijo parižanke.

0 Delitev

Make-up čopiči, v katere je vredno investirati

Ličenje je tudi za domačimi vrati postalo že prava umetnost, katere pomemben vsakdanji del so tudi make-up čopiči. V naslednjem videu poglejmo, v kakšne oblike in velikosti je pravzaprav vredno investirati.

0 Delitev

Pri ličenju bodite pozorne na naslednje podrobnosti

O ličenju je bilo povedanega že ogromno, a vendar se iz meseca v mesec pojavijo novosti, ki lahko še izboljšajo naš look. Tokrat zato preverimo nekaj podrobnosti, na katere bodimo pozorne pri vsakodnevnem nanosu make-upa.

0 Delitev

Make-up look s hladnejšimi toni

Zadnjih nekaj sezon so na lepotni sceni prevladovali predvsem toplejši make-up izgledi, a to jesen se popularnost vrača tudi hladnejšim. Poglejmo primer naravnega, a vendar čudovitega make-up looka z uporabo slednjih.

0 Delitev