Tag: prehodna sezona

Mini krila tudi v hladni sezoni

Res je, kljub temu, da smo se od vročih dni že močno oddaljili, še ne pomeni, da se bomo v celoti odpovedali tudi tistim mini kosom, ki so ponavadi tako značilni predvsem za poletje.

Dolge obleke v družbi superg

Lepa, sončna jesen ima prav poseben čas, ki v svoj mamljivi objem sprejme tudi nekatere najlepše stajling zgodbe celega leta.

To jesen uživamo v kremnih odtenkih

Pa smo dočakali pravo jesen, saj nam je hladno in deževno vreme v trenutku spodneslo tla pod nogami, in to ne v pozitivnem smislu.

Zelo urejene v pletenih oblekah vseh dolžin

Po pravici povedano prav ta trenutek še zelo težko razmišljam o pleteninah, plaščih in skratka vsem, kar pripada prehodni ali celo zimski modni sceni, saj so temperature zunaj še vedno povsem poletne.

Prihajajo tedni za trenč

Tako je, počasi se bo potrebno sprijazniti z dejstvom, da se vroče poletje poslavlja in čeprav lepi, topli dnevi še zdaleč niso rekli zadnje, bomo poležavanje na plaži in kopalno sezono nasploh v kratkem preložile na naslednje leto.

Katere odtenke rjave bomo nosile v prihodnje

Verjetno si jeseni kar ne znamo predstavljati brez odtenkov rjave, zato ne preseneča dejstvo, da bo te v izobilju tudi tokratno hladno sezono.

Modne bleščice tega tedna

Vstop v september in s tem pričetek prehodne sezone je bil prav tak, kot mora biti – deževen, precej hladnejši in nasploh nekoliko muhast.

Vračamo se v obdobje suknjičev

Od poletja se je vedno težko posloviti, a hkrati prehodna sezona vsako leto prinaša tako zelo lepe trende, da je to skoraj nekako grenko-sladko slovo.

Nekaj modnih kosov za naslednje mesece

Žal se počasi izteka še eno poletje, letošnje sicer povsem drugačno, a vendar še vedno zelo lepo, vroče in predvsem sproščujoče.

10 šik stajling idej te prehodne sezone

Smo na pragu prehodnega obdobja in kaj kmalu bomo težke plašče zamenjali za lahkotne trenče in elegantne blazerje.

Tri kombinacije, ki ostajajo v modi že od prejšnjih sezon

Lahko bi rekli, da nekatere kombinacije postanejo tako velik hit, da jih ženske vzamemo za svoje in jih z veseljem obdržimo tudi v naslednjih sezonah, kar seveda hitro opazijo tudi največje modne hiše ter nam ponavadi postrežejo s čudovitimi in vsekakor delno tudi posodobljenimi različicami.

To prehodno sezono bomo zelo ženstvene

Seveda to še ne pomeni, da do sedaj nismo bile, pa vendar bodo v prihodnjih mesecih, ko nastopijo nekoliko višje temperature, naše podobe postale zares izredno ženstvene.

Enostavno in elegantno to jesen

Kljub temu, da nam od jeseni ostaja le še kanček, pa vremenske temperature še vedno dovoljujejo nekatere najlepše outfit ideje prehodne sezone.

Rdeče-črna v različnih stilskih podobah

Ko nekako izbiramo barvno shemo hladne sezone, ponavadi skoraj obvezno dodamo tudi črno in rdečo, posamezno ali v duetu.

Maksi obleke čudovite jeseni

Prav ta hip nam jesen nudi več kot odlično priložnost, da izkoristimo nekatere najlepše stajling zgodbe, ki smo jih morda večkrat osnovale v glavi, pa nam vreme preprosto ni bilo naklonjeno.

Še vedno modne tudi bomber jakne

Morda smo nanje celo za trenutek pozabile, a to jesen se vračajo v vsej svoji lepoti, uporabnosti in seveda tudi modnosti.

Usnjen look kot iz filma

Tako nekako naj bi deloval letošnji jesenski look, ko si omislimo veliko usnja.

Kombinezoni za vsak dan

Kombinezoni so nekako eden tistih kosov, ki smo ga sprejele v svojo garderobo ne glede na tekočo sezono.

Trendi, ki ta hip vzbujajo pozornost

Letošnja jesen nas je ponovno obdarila s stajlingi, ki bolj ali manj izkazujejo žensko eleganco in prefinjenost.

Mini krila za jesen

Slovo od poletja še ne pomeni, da se bomo morale odreči tudi nekaterim krajšim, lahkotnejšim kosom.

Kako modno prestopiti iz poletja v jesen

Za mnoge prestop iz poletnega obdobja v jesenski čas predstavlja precej zapleten postopek, sploh kar zadeva oblačenja in trendov.

Široke hlače ostajajo vrhunec modnih zapovedi

Glede na to, da se tudi tokrat v sklopu prehodne sezone ogromno govori predvsem o vplivu moške, pa tudi retro mode, se ne gre čuditi dejstvu, da eden od poglavitnih kosov ostajajo ravno široke hlače.