Oznaka: prehodna sezona

“Pižamasti” kompleti za prehodne mesece

V resnici jih zelo rade nosimo že danes, sploh ob prijetno svežih poletnih večerih, ko potrebujemo eleganten look, a si ne želimo nadeti obleke.

Lepe modne vetrovke

Morda smo te dni že malo pozni s pisanjem o vetrovkah, pa vendar je to kos, ki je pravzaprav vedno v uporabi.

Za pomlad še kanček usnja

Poudarek sloni na enobarvnosti in hkrati nosljivosti, kar velja tudi za usnjena oblačila.

Elegantna pomlad v blazerju

Blazer je nedvomno kos, ki ga z veseljem uporabljamo skozi vse letne čase, celo poleti, pa vendar njegova eleganca najlepše zažari prav v prehodni sezoni.

Ostajamo čudovite v dvodelnih kompletih

Gre za look, s katerim v hipu dosežemo eleganco in prefinjenost, sploh v družbi romantičnih odtenkov tople sezone.

Mini jopice znova spomladanski trend

Slednje bodo to prehodno sezono znova kratke, včasih celo super skrajšane, cropped ter zelo tanke in posledično nosljive.

Ta topla sezona naj bo pisana

Za pomlad se pač spodobi, da nas objame v vsej svoji lepoti in živahnosti, ob tem pa so ravno barve najboljši dokaz, da je tu nova, toplejša sezona.

Večno elegantna kombinacija

Gre za večno kombinacijo, s katero pravzaprav ne moremo zgrešiti, saj se odlično obnese tako ob casual, poslovnih kot tudi večernih priložnostih.

Udobno in modno v pulover obleki

Gre za precej enostaven, sproščen in hkrati zelo nosljiv kos, ki od nas ne terja veliko razmisleka.

Dobra kombinacija za vsako jesen

Naj kar takoj pojasnim, da je govora o blazerju in škornjih, paru, ki lepo poskrbi za številne priložnosti, vse od poslovne pa do večerne stajling zgodbe.

Spet nas je očarala kaki barva

Gre namreč za barvo, ki se odlično prilagaja preostalim trendovskim odtenkom.

Pet ključnih kosov za pravi podeželski look

Podeželski look ostaja močno priljubljen tudi tokratno hladno sezono in prav jesen, ali bolje rečeno prehodni čas je najboljši za izbiro le-tega.

Spet priljubljeni pleteni seti

Pri tem gre poudariti popularnost dvo- ali celo trodelnih kompletov, ki nekako pogosto delujejo kot fina trenirka, pa vendar jih z lahkoto nosimo naokoli kot casual, dnevni outfit.

Kombinacija za zapeljivo jesen

Poleg dvojcev, kot so recimo mini krilo oziroma obleka in visoki škornji, usnjene hlače in prosojna bluza ter pletenine in sandali, se je v zadnjih letih v sam vrh popularnosti pririnila tudi kombinacija crop topa in blazerja.

V nadaljevanju tudi kanček asimetrije

Slednji namreč naši, morda še tako vsakdanji podobi ponudi kanček razgibanosti, look pa tako postane zanimivejši in opaznejši.

Dobre kombinacije za deževno pomlad

Trenutne vremenske razmere nas silijo k razmišljanju o bolj vsestranskih outfitih, ki prenesejo hitre temperaturne spremembe ter se torej lepo prilegajo tako vročemu soncu kot hladnemu dežju.

Modna ogrinjala za muhasto pomlad

Vsekakor je ta hip bistvenega pomena ohraniti trezno glavo tudi pri oblačenju ter razmišljati o vseh možnih vremenskih preobratih.

Znova navdušene nad retro kombinacijami

Nova sezona je tudi letos prinesla kar precejšen poudarek na pretekle stajling zgodbe, znova pa se oziramo predvsem po modi in modnih kombinacijah 90. let.

Mini krila tudi v hladni sezoni

Res je, kljub temu, da smo se od vročih dni že močno oddaljili, še ne pomeni, da se bomo v celoti odpovedali tudi tistim mini kosom, ki so ponavadi tako značilni predvsem za poletje.