Tag: ličenje

Najboljši cenovno ugodni pudri

Puder mora biti dobra investicija in same vemo, kako so lahko pravzaprav dragi.

Kako uporabljati eyeliner v gelu

Eyeliner zagotovo ostaja eden najosnovnejših make-up proizvodov, a marsikatera se še vedno izogiba tistega v gelu.

Spet je čas za mint zeleno

Pomlad ponavadi na plano izvabi nekatere najlepše odtenke in prav mint zelena je ena takšnih.

Mačje oči kot iz filma

Cat eye makeup ostaja eden najpopularnejših beauty videzov, zato ga tokrat preverimo v povsem filmski izvedbi, s pretirano poudarjenim eyelinerjem in drznimi ustnicami za piko i.

Najlepši make-up letošnje pomladi

Recept najlepšega make-upa letošnje pomladi je predvsem združevanje rožnate in bleščic, katero deluje izredno čutno in ženstveno.

Nežno naličene na dan zaljubljenih

Za valentinovo je naš make-up prav toliko, če ne še pomembnejši od našega outfita, zato tokrat preverimo, kako ustvariti nežen, pa vendar tudi zapeljiv look.

Obvezna make-up “oprema” novega leta

V času proslavljanja novega leta se naše misli ne zatekajo zgolj med bleščeče kose in glamurozne dodatke, temveč pogosto sanjarimo tudi o lesketajočih se make-up videzih.

Najpogostejše lepotne napake v decembru

Tako, kot prilagodite svoja oblačila in modne dodatke letnemu času, je potrebno storiti tudi s kozmetiko.

Kako ustvariti Diorjev praznični look

Tokrat kozmetična hiša Dior predlaga izredno ženstven praznični look, kjer seveda ne manjkajo niti rdeče ustnice. Kako ga poustvariti? Poglejmo.

Kako pravilno očistiti čopiče za ličenje

Dermatologi in umetniki ličenja priporočajo da te zelo skrbno očistite večkrat tedensko in se na ta način izognete različnim okužbam kože, pa tudi podaljšate življenjsko dobo vaših čopičev.

Make-up, primeren tako za praznike, kot vsakdan

Brez rdečih ustnic in bleščečih vek tudi tokrat ne bo šlo, ker pa so prazniki še nekoliko oddaljeni, poglejmo make-up look, ki je primeren tako za posebne priložnosti, kot navaden vsakdan.

Sijoča koža tudi v zrelih letih

Trend sijoče, zdrave kože na obrazu ni omejen zgolj na mlada dekleta brez gubic, temveč se glowy look lahko z ličili doseže tudi pri ženskah v zrelejših letih. Poglejmo kako.

Izbor najboljših korektorjev

Za mnoge bistvena make-up sestavina ostaja tudi korektor, ki ponavadi prispeva ravno tisto piko na i do popolne kože. Tokrat zato preverimo izbor najboljših ta hip.

Vsi odtenki nove, žametne šminke Lise Eldridge

Ena najbolj znanih vizažistk na svetu, Lisa Eldridge, navdušuje tudi z lastno make-up linijo, v kateri se je tokrat znašel nov, pester izbor šmink z žametnim pridihom.