Oznaka: ličenje

Za praznike naj zasije tudi naš make-up

Bleščice imajo vsako praznično obdobje v svetu mode in lepote prav posebno mesto, zato ne preseneča dejstvo, da je sijoč make-up look tudi tokrat pravi must have tako za božični kot novoletni čas.

0 Delitev

Kako do popolnega eyeliner-ja

Opazen eyeliner na očeh je še vedno eden od najpopularnejših make-up look-ov, prav tako pa je to popoln izgled za glamurozne, praznične večere, zato tokrat preverimo, kako ga v nekaj korakih pričarati tudi na svojih očeh.

0 Delitev

Najboljši make-up look za v službo

Kot vemo, je čas pred odhodom v službo, šolo oziroma po vsakdanjih opravkih za vsakega od nas precej omejen, zato tokrat preverimo, kako ustvariti povsem preprost make-up look, ki bo primeren za vse takšne priložnosti.

0 Delitev

Strokovni make-up nasveti za vsako izmed nas

Pogosto se lahko razlog, zakaj naš make-up ne deluje brezhibno, skriva prav v najpreprostejših napakah, ki jih je v resnici zlahka odpraviti. Poglejmo nekaj strokovnih nasvetov, ki nam bodo nedvomno v pomoč pri naslednjem ličenju.

0 Delitev

Najenostavnejši make-up letošnje jeseni

Letošnja jesen je med lepotnimi trendi ponudila tako glamur kot naraven izgled, zato tokrat poglejmo primer make-up looka, ki predstavlja dobro in predvsem preprosto vsakdanjo izbiro.

0 Delitev

Make-up po pariško

Zagotovo so prav francozinje tiste, ki slovijo po pravi prefinjenosti, ki pa hkrati vedno deluje tudi tako zelo naravno. Tokrat zato poglejmo, kako ustvariti make-up look, kot ga nosijo parižanke.

0 Delitev

Make-up čopiči, v katere je vredno investirati

Ličenje je tudi za domačimi vrati postalo že prava umetnost, katere pomemben vsakdanji del so tudi make-up čopiči. V naslednjem videu poglejmo, v kakšne oblike in velikosti je pravzaprav vredno investirati.

0 Delitev

5 odličnih pudrov za mat izgled

Kot že večkrat rečeno je podlaga, ki jo nanesemo na naš obraz, najpoglavitnejši del ličenja, saj je od nje odvisen uspeh našega zaključnega izgleda.

0 Delitev

Pri ličenju bodite pozorne na naslednje podrobnosti

O ličenju je bilo povedanega že ogromno, a vendar se iz meseca v mesec pojavijo novosti, ki lahko še izboljšajo naš look. Tokrat zato preverimo nekaj podrobnosti, na katere bodimo pozorne pri vsakodnevnem nanosu make-upa.

0 Delitev

Make-up look s hladnejšimi toni

Zadnjih nekaj sezon so na lepotni sceni prevladovali predvsem toplejši make-up izgledi, a to jesen se popularnost vrača tudi hladnejšim. Poglejmo primer naravnega, a vendar čudovitega make-up looka z uporabo slednjih.

0 Delitev