Oznaka: H&M

Neon must have kos v omarah fashionistk

O neon trendu smo že veliko pisali in ta se nadaljuje tudi v jesen ter v prihajajočo zimsko sezono. Eden izmed must have kosov po mnenju fashionistk je top s puli ovratnikom.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Letošnja jesen ostaja očarljiva kar se le da, zahvala pa ne gre le lepemu in precej toplemu vremenu, temveč tudi modnim smernicam, ki pogosto poudarjajo ženstvenost in prefinjenost.

0 Delitev

H&M: Jesen v reciklirani podobi

H&M Conscious tokratno jesen prinaša kar nekaj trendy kosov, ki delujejo prav toliko modno, kot klasično. To so nedvomno tisti kosi, po katerih bomo posegale še in še.

0 Delitev

Stajling dneva: nežno roza

Ta serija fotografij mi je še posebej pri srcu, ker je nastala v New Yorku, pred hotelom Lotte Palace, kjer vedno stanujem, in jutro je bilo noro deževno.

0 Delitev

Črna in bela v jesenski preobleki

Kljub pestrim trendom letošnje jeseni tokrat pobližje poglejmo par, ki vedno znova zagotavlja velik uspeh, ne glede na letni čas ali priložnost.

0 Delitev

H&M: Vsestranskost nove kolekcije

Prehodno obdobje je predstavilo nekaj izredno zanimivih kolekcij, mednje pa z lahkoto prištejemo tudi tisto znamke H&M. Tu je njihova jesenska reklamna kampanja, ki namiguje predvsem na vsestranskost ženskega sveta.

0 Delitev

Poletni izbor znamke H&M

Znamka H&M zagotovo dobro ve, kako ustreči različnim okusom in to poletje ni nič drugače. Tu je njihov izbor nekaterih najboljših kosov tople sezone.

0 Delitev