Oznaka: moda

Mavrica različnih usnjenih kril

Ta je že očarala fashionistke po vsem svetu, a vrhunec priljubljenosti bo doživela v prihajajočih se toplih mesecih. Za vse, ki bi ga že rade vnesle v svoj vsakdan, je tukaj nekaj stilskih nasvetov.

0 Delitev

Bela čipka, ki noče iz mode

Tega v omari ni nikoli preveč, jaz sem že zdaj v iskanju novih modelov in zdi se mi super, da je postala bela čipka tako dosegljiva. Ženske jo prav gotovo potrebujemo.

2 Delitev

Zakaj so Manolo čevlji tako posebni

Blahnik je snobovski, ekscentričen, predvsem pa romantičen in velik ljubitelj vrtov ter parkov, od koder vedno znova črpa navdih.

5 Delitev

Drage moje, prihajajo petdesetletnice!

Modne brvi so bile v znamenju zrele lepote petdesetletnic, ki so s svojim šarmom in čutnostjo dale poseben pečat predstavljenim kreacijam.

1 Delitev

Planiranje spomladanskih outfitov

Pomlad je takorekoč tu in čeprav v zraku nad nami še vedno nekako visi grožnja zime, pa se kljub temu ne moremo upreti evforiji tople sezone.

1 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Za sanjave tople mesece

Prejšnji teden smo pobližje spoznali nekatere najbolj sveže kose znamke Zara, kako jih nositi in stilirati to pomlad.

2 Delitev

Katere modne napake ponavadi delamo ženske

Kljub temu, da je morda naš osebni stil precej dodelan, pa to še ne pomeni, da tudi me ne počnemo določenih modnih napak, katerih se včasih celo ne zavedamo.

2 Delitev

Chanel po Lagerfeldu

Trenutno je Chanelova prihodnost negotova, zagotovo pa brez Lagerfelda ne bo več enako, ne v hiši mademoiselle Coco ne v modnem svetu.

1 Delitev

Inspiracija dneva

Ker je vikend že skoraj tukaj, razmišljam o večerji in obleki na pike. Kar tako, ker je dolgo nisem oblekla.

0 Delitev

Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Western moda je poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos vaši klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti.

1 Delitev