Tag: nakit

Poletni nakit ima svojo zgodbo

In če ste v dvomu, malo poglejte na Pinterestu, saj je res ogromno inspiracij! 

Inspiracija dneva

Uživajte v nakitu in ugasnite TV.

Poletne novosti nakita Pandora

Poletje je čas mini outfitov, sandal in kopalk, vsekakor pa pri vsakem looku, tudi tistem na plaži, ne gre pozabiti na nakit.

Lepo pospravljeni modni dodatki in nakit

Odkar so na trg vstopile cenovno super dostopne znamke, se zdi, da ima skoraj vsaka izmed nas doma pravo poplavo trendovskih drobnarij, modnih dodatkov in nakita.

Vedno elegantne s plastenjem nakita

Morda trendi tokrat narekujejo nekoliko drugače, pa vendar se tudi letos vse ljubiteljice nakita preprosto ne bomo uspele upreti plastenju verižic, prstanov in zapestnic.

Pandorini nasveti o čiščenju nakita

Priljubljena znamka Pandora tokrat svetuje, kako pravilno čistiti njihov nakit, na kaj pri tem paziti in kako se izogniti napakam.

Izdelajmo si svojo škatlico za nakit

Časa je za večino od nas te dni resnično na pretek, zato je priložnosti za domače ustvarjanje nešteto. Tokrat poglejmo, kako izdelati lepo škatlico za shranjevanje nakita.

Čudovit nakit, ki ga nosi Meghan

Zanimive so tudi verižice, ki jih nosimo tako, da je obesek nekje sredi hrbta, torej “narobe”.

Čudovite novosti nakita Pandora

Pandora nakit zagotovo ostaja popularen del ženske podobe, zato tokrat pokukajmo med njihove novosti, katere tokrat tvorijo naravnost čudovite linije in oblike.

Swarovski kolekcija za valentinovo

Pred kratkim smo šele zakorakali v novo leto, a pred vrati nas že čaka dan zaljubljencev.

V modi močni kosi nakita

Od zbiranja delikatnih verižic, uhanov in prstanov se ne bomo verjetno nikoli zares poslovile, saj plastenje teh nekako deluje super ženstveno in zelo elegantno, pa vendar trendi to zimo, pa tudi v nadaljevanju pomladi nekako narekujejo svojo pot.

Bleščeča darila znamke Swarovski

Za letošnje praznike je znamka nakita in dodatkov Swarovski zopet pripravila poseben izbor, v katerem predstavlja nekatere najbolj bleščeče primerke, ki bodo več kot odlični tudi kot darilo.

Praznični nakit Pandora zanjo

Tudi med letošnjimi prazničnimi kolekcijami je ena lepša od druge, zagotovo pa ženske oči kar zasvetijo ob nakitu Pandora.

Drzne v nakitu Tiffany & Co.

Draguljarska hiša Tiffany & Co. ponavadi diši po prestižu, eleganci in delikatnih kosih nakita, a tokratno hladno sezono posegajo tudi v drznejše vode, v katerih najdemo nakit v obliki debelih verig in super zapeljiva sončna očala.

Najljubši Pandora nakit mlade igralke Millie Bobby Brown

Znamka popularnega nakita Pandora je tokrat h sodelovanju povabila mlado, a trenutno zelo priljubljeno igralko Millie Bobby Brown, katera je zanje izbrala 10 najljubših mini kosov njihove nove kolekcije, poznanih kot charms.

Modne bleščice tega tedna

Tedni mode nadaljujejo svojo pot napovedi za naslednjo pomlad in poletje, ta petek pa se je celotno dogajanje že preselilo v London.

Jesenska magičnost nakita Swarovski

Svoje novosti je v povsem sveži kampanji predstavila tudi slovita hiša najlepšega leska Swarovski, ki je v svoj jesenski nabor skrila nekaj magičnega.