Oznaka: nakit

Poletni nakit za dobro voljo

Poletje je tako ali drugače sezona barv, zato postane tudi nakit povsem razigran.

Bodimo drzne z velikimi uhani

Letos je vroča sezona znova veličastno krašena z velikimi kosi uhanov vseh vrst, zanimivost pa vzbuja trend dveh različnih, kanček sorodnih ali pa povsem drugačnih modelov uhanov.

Modne sestavine, ki jih ljubimo vsako poletje

Tekočim trendom navkljub se že s pričetkom nove poletne sezone kaj hitro izkaže, da popularnost posameznih kosov, sploh pa posameznih detajlov ostaja iz leta v leto enako močna.

Vroče ta hip: plastenje verižic

Dolžine verižic morajo seveda biti različne in seveda je tako, da se, četudi na slikah vse izgleda vrhunsko, v resnici zavozlajo.

Najmodnejši kos nakita ta hip

Kombinacije z nakitom tokrat stopajo v eno ali drugo skrajnost, super modne pa so predvsem oblike velikih, drznih verig.

Veliki kosi nakita za vsak dan

V tem smislu ne varčujte in ne razmišljajte “da bo preveč”, ker ni.

Velike in opazne broške tudi za zimo

Jesen se počasi preveša v zimsko sezono in do danes je že povsem jasno, kateri so tisti največji in najpomembnejši trendi, ki bodo krojili našo podobo vse tja do pomladi in morda še dlje.

Modnost razkošnega nakita

Ni le naša garderoba tista, ki v teh težkih, zoprnih časih vsaj za trenutek naše misli preusmeri v prijetnejše vode, temveč lahko zato poskrbijo tudi mnoge ostale modne in lepotne stari.

Poletni nakit ima svojo zgodbo

In če ste v dvomu, malo poglejte na Pinterestu, saj je res ogromno inspiracij! 

Inspiracija dneva

Uživajte v nakitu in ugasnite TV.

Poletne novosti nakita Pandora

Poletje je čas mini outfitov, sandal in kopalk, vsekakor pa pri vsakem looku, tudi tistem na plaži, ne gre pozabiti na nakit.

Lepo pospravljeni modni dodatki in nakit

Odkar so na trg vstopile cenovno super dostopne znamke, se zdi, da ima skoraj vsaka izmed nas doma pravo poplavo trendovskih drobnarij, modnih dodatkov in nakita.

Vedno elegantne s plastenjem nakita

Morda trendi tokrat narekujejo nekoliko drugače, pa vendar se tudi letos vse ljubiteljice nakita preprosto ne bomo uspele upreti plastenju verižic, prstanov in zapestnic.

Pandorini nasveti o čiščenju nakita

Priljubljena znamka Pandora tokrat svetuje, kako pravilno čistiti njihov nakit, na kaj pri tem paziti in kako se izogniti napakam.

Izdelajmo si svojo škatlico za nakit

Časa je za večino od nas te dni resnično na pretek, zato je priložnosti za domače ustvarjanje nešteto. Tokrat poglejmo, kako izdelati lepo škatlico za shranjevanje nakita.