Oznaka: nakit

Vse je stvar preciznosti

Tokrat pobližje spoznajmo, koliko truda in natančnosti je pravzaprav potrebnega za izdelavo njihove zadnje kolekcije Dior Celeste.

1 Delitev

Vračajo se bogate ogrlice

V poplavi drobnega, minimalističnega nakita ter hkrati choker ogrlic in velikih uhanov so se razkošne verižice v zadnjih sezonah pravzaprav nekoliko umaknile v ozadje

0 Delitev

Kakšen nakit izbrati ta hip

Na področju nakita je vedno veliko različnih trendov in prav gotovo drži, da smo se to poletje zaljubile v školjke. A ne le v te!

0 Delitev

Okrogli uhani ostajajo modni kos poletja

Letošnje leto trendi v ospredje potiskajo predvsem modne dodatke, med njimi pa prav posebno mesto pripada tudi nakitu. Pravzaprav so nas že takoj z začetkom tople sezone prevzeli uhani, tisti veliki, viseči in izredno opazni.

0 Delitev

Plastični uhani kot pop dodatek

Začetek poletja tudi v modi večkrat pomeni spremembo oziroma prehod iz spomladanske v precej lahkotnejšo garderobo, zato na vrsto pridejo tudi posamezne nove oziroma prenovljene smernice, ki si jih morda v sveži pomladi še nismo mogli privoščiti.

0 Delitev

Nebo kot navdih za najbolj ženstven nakit

Modni dodatki vsako novo sezono ponavadi predstavljajo precej pomemben del celotne garderobe. Včasih so seveda nekoliko v ozadju, torej bolj minimalističnih oblik in barv, spet drugič gre za bistven element celotnega videza, torej tisto pravo piko na i.

0 Delitev