Tag: lasje

Najboljše maske za nego las po poletju

Poletje nam je tudi letos postreglo z bolj ali manj čudovito sončnimi dnevi, ki smo jih, sicer tokrat precej okrnjeno, a vendar večkrat preživeli na plaži, ob bazenu ali ob jezeru.

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Klasične poletne pričeske

Lasje so zelo pomemben del naše lepote, zato je pametno, če vanje investiramo in jih dobro negujemo.

Večno lepe poletne pričeske

Poletni meseci bodo letos znova prinesli veliko naravne lepote, pa tudi naravno sproščenih las.

Hitre pričeske in triki za neoprane lase

Včasih je pač tako, da preprosto ne utegnemo oprati las, zato so v takih dneh več kot dobrodošle tudi določene pričeske ter dodatki, ki poskrbijo za brezhiben videz kljub vsemu.

Takole ohranjamo zdravo lasišče

Na lepe, zdrave in sijoče lase vpliva ogromno faktorjev, bolj kot tisto, kar dajemo nanje, pa je pomembno tisto, kar vnašamo v telo.

Še nekaj namigov za valovite lase

Bližajo se poletni meseci in prav toliko, kot se jim podajo kopalke, sandali in nenaličen obraz, toliko so zraven obvezni tudi valoviti lasje.

Kako uporabljati podaljške v čopu

Za nekatere so postali nujni dodatek, spet druge se jih popolnoma izogibajo, pa vendar so podaljški las lahko še kako uporabni.

Kako si postriči konice las

Te dni smo verjetno že vsi nekoliko potrebni striženja in barvanja, a vprašanje je, kdaj bo v resnici sploh varno obiskati frizerski salon.

Kakšno pričesko izbrati za vaš tip postave

Na vrsto pričeske ne vpliva zgolj oblika našega obraza in struktura obraznih kosti, barva oči in podobno, temveč nanjo vpliva kar celotno telo.

Zdaj je čas, da se posvetimo svojim lasem

Ni nujno, da je obvezna samoizolacija le nekaj slabega, saj je lahko to tudi čas, ko se v večjem obsegu posvetimo samim sebi.

Kakšni trendi na področju las nas čakajo to leto

Na celotno podobo močno vpliva tudi naša pričeska in čeprav morda sedaj ni  ravno čas za obisk frizerja, pa je to zagotovo čas načrtovanja spomladanske osvežitve, takoj ko bo to seveda mogoče.

Popularni korejski pripomočki za lase

Vse več pozornosti namenjamo korejskim lepotnim proizvodom, med katerimi pa niso zgolj produkti za nego kože, temveč še nešteto drugih zanimivosti.

Izpadanje las lahko povzroča tudi to

Ne le moški, s težavo prevelikega izpadanja las se pogosto soočajo tudi ženske. Razlogov je ogromno, tokrat pa poglejmo nekaj tistih najpogostejših.