Tag: frizure

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Najlepši lasni dodatki ta hip

Od perlic do bleščic, zlatega in srebrnega, pentlje in trakovi, vse je mišljeno za naše lepe glave in tukaj je moj izbor.

Hitre pričeske in triki za neoprane lase

Včasih je pač tako, da preprosto ne utegnemo oprati las, zato so v takih dneh več kot dobrodošle tudi določene pričeske ter dodatki, ki poskrbijo za brezhiben videz kljub vsemu.

Lepota po slovensko

Največja napaka je, da se ne sprejemamo takšne kot smo in se potem na vse pretege trudimo skrivati določene atribute.

Spete pričeske za novo leto

Všeč mi je, da z malo domišljije lahko tudi same naredimo ogromno, sploh s pomočjo lepih špangic.

Novoletne pričeske: vse, a ne gladko!

Moj nasvet je, da v kolikor se vam ljubi, le stavite na super glamurozno pričesko in make-up, ki je prav tako zelo, zelo novoletni.

Najlepše pričeske te zime

Nikar ne pozabite na preparate, ki dobro zaščitijo lase, saj jih visoke temperature pri likanju in barvanje lahko pošteno poškodujejo.

Dodatki za lase na poulični modi

Must have jesenske sezone: žametni obroči, špangice s perlicami, napis Love na špangici in scrunchie elastike, tudi iz žameta. Nikoli ne reci nikoli.

Pričeske za zrele ženske

Moram odgovoriti bralki, ki me že nekaj časi prosi za članek o pričeskah za zrele ženske.

Jesenska lepotna mavrica

Jesenski čas nam je prinesel tudi nekaj slabega vremena in dežja. Svoje počutje pa lahko izboljšamo z naslednjim zabavnim make-up trendom.