Oznaka: bela

Mala bela obleka

Seveda črni to poletje ne bomo obrnile hrbta, saj je namreč prav ta bazična barva velik must have te tople sezone, pa vendar jo vsakokrat po dolgem in po čez premaga bela.

0 Delitev

Letošnja zima predlaga popolno belino

Tako kot se za zimo spodobi svoje beline letos ne deli zgolj z naravo, temveč si jo v vsej svoji veličini privošči tudi na modni sceni.

0 Delitev

Začetek januarja naj bo super kul

Letu 2018 smo pomahali v slovo ter s povsem svežim zagonom vstopili v novo leto. Januarja se pogosto drži oznaka turobnosti in dolgočasja, a vendar ni nujno, da je tako.

0 Delitev

Stajling dneva: modro in belo

Danes sem se poigrala z zelo nosljivimi kosi, ki jih najraje nosim s športnimi copati, saj imam občutek, da zna nizka obutev zelo zdramatizirati outfit, ki bi drugače dobro deloval tudi s petami.

0 Delitev

Črna in bela v jesenski preobleki

Kljub pestrim trendom letošnje jeseni tokrat pobližje poglejmo par, ki vedno znova zagotavlja velik uspeh, ne glede na letni čas ali priložnost.

0 Delitev

Z asimetrijo do elegance

Presenetljivo je, da v poplavi čudovitih poletnih odtenkov in razigranih vzorcev moda tudi tokrat večkrat raje stavi na čisto osnovni črno in belo.

0 Delitev

Vroča sezona je sezona belih oblek

Tako kot na primer bele T majice ali pa kratke jeans hlače, mini krilo ali pa bikini kopalke, so sestavni del poletja, pravzaprav kar celotne tople sezone, tudi bele obleke.

0 Delitev

Vedno sveže v belih kosih

Včasih lahko, poleg pravih materialov, za poletno osvežitev poskrbijo tudi barve in vzorci. Številka ena vsako toplo sezono je zato bela, ki se čudovito poda kateremukoli videzu, ne glede na priložnost in čas.

0 Delitev

Spet je čas za bele hlače

Tople sezone si zagotovo ne znamo več predstavljati tudi brez bele barve, ki nekako najmočneje izžareva svežino in lahkotnost, ki nas obdaja v teh mesecih.

0 Delitev