Tag: biseri

Stajling dneva: ljubi biseri

Želim vam lep začetek tedna in naj bo vse na svojem mestu, predvsem v nas.

Modnost razkošnega nakita

Ni le naša garderoba tista, ki v teh težkih, zoprnih časih vsaj za trenutek naše misli preusmeri v prijetnejše vode, temveč lahko zato poskrbijo tudi mnoge ostale modne in lepotne stari.

Vračajo se elementi morja

Kako le ne, saj topla sezona verjetno ne bi bila enaka brez njih. Morje je vsako pomlad, sploh pa vsako poletje eden največjih navdihov tudi modnemu svetu …

Biseri tam, kjer jih ne pričakujete

Ker je to sezona volnenih dodatkov, nikar ne pozabite na kape, šale in rokavice: vse je lepše,  če so posuti z biseri, kar velja tudi za garderobo za naše male princese!

Ostajamo pri perlah in kristalih

Dekorativna elementa, ki sta do danes že prejela naziv nepogrešljivih, sploh pa si jih rade omislimo, ko vstopimo v predpraznično obdobje mrzle zime.

Nikamor brez biserov

Biseri spremljajo pomembne trenutke v življenju. Razlog več, da si jih privoščimo tudi v letošnjem poletju.

Poletje z biseri

Biseri so pravi preporod doživeli že pred leti in čeprav se je takrat morda zdelo, da gre zgolj za modno muho, ki verjetno ne bo obstala dlje kot eno, morda dve sezoni, je danes zgodba povsem drugačna.

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

Biseri tudi to sezono najbolj ženstven element

Nova sezona v naš vsakdan tudi letos vnaša obilico svežine in zanimivih trendov, a kot dokazujejo smernice, tudi tokrat ne bomo ostale brez klasike. Mednje v prvi vrsti seveda uvrščamo bisere, ki ostajajo eden najbolj ženstvenih elementov današnje mode.

Okrašeni puloverji za prefinjen look

Zima je nedvomno obdobje pletenin, ki prav v najhladnejših mesecih postanejo naše najboljše prijateljice.

Lepi škornji letošnje zime

Vsi omenjeni modeli nimajo previsokih pet, kar se mi zdi dobro, ker so mišljeni za vsak dan. Če pa je peta višja, je debelejša in konkretna, zato omogoča lažji in hitrejši korak.

Vroče ta hip: biseri vsepovsod

Prav zimski puloverji odigrajo sedaj poglavitno vlogo, skupaj s srajcami, da te kap. Mene je ta val nove romantike popolnoma prepričal. 

Stajling dneva: torbica v obliki knjige

Všeč so mi torbice, ki izgledajo kot igračke ali knjige … Zdi se mi, da vedno poskrbijo za piko na i, četudi jih nosimo s kavbojkami in navadno T majico.