Oznaka: biseri

Poletje z biseri

Biseri so pravi preporod doživeli že pred leti in čeprav se je takrat morda zdelo, da gre zgolj za modno muho, ki verjetno ne bo obstala dlje kot eno, morda dve sezoni, je danes zgodba povsem drugačna.

0 Delitev

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

0 Delitev

Biseri tudi to sezono najbolj ženstven element

Nova sezona v naš vsakdan tudi letos vnaša obilico svežine in zanimivih trendov, a kot dokazujejo smernice, tudi tokrat ne bomo ostale brez klasike. Mednje v prvi vrsti seveda uvrščamo bisere, ki ostajajo eden najbolj ženstvenih elementov današnje mode.

0 Delitev

Lepi škornji letošnje zime

Vsi omenjeni modeli nimajo previsokih pet, kar se mi zdi dobro, ker so mišljeni za vsak dan. Če pa je peta višja, je debelejša in konkretna, zato omogoča lažji in hitrejši korak.

0 Delitev

Vroče ta hip: biseri vsepovsod

Prav zimski puloverji odigrajo sedaj poglavitno vlogo, skupaj s srajcami, da te kap. Mene je ta val nove romantike popolnoma prepričal. 

0 Delitev

Ko se združita klasika in trendi

Kontrast elegance, ženstvenosti in drznega, modernega videza je prava izbira za vse ljubiteljice nakita. Tega se dobro zaveda blagovna znamka Gold Philosophy, kjer so pravi strokovnjaki pri mešanju brezčasnih biserov in modernih oblik nakita.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za februar

Nekako imam občutek, da že konkretno razmišljamo o novih kolekcijah, saj so tudi popusti že skoraj mimo, moda pa vedno obljublja nove podvige.

0 Delitev