Tag: bleščice

Make-up za prodoren pogled

Oči lahko poudarimo na različne načine in k sreči so tu najnovejši trendi za pomlad ter poletje 2020, ki nam bodo v pomoč. 

Stajling dneva: vsi odtenki bež

Spominja me na safari, zemljo in Afriko, spominja me na brezhibno eleganco in na to, kako mi je blizu klasičen stil.

Poznani trendi tokrat nekoliko drugače

Pomlad tokrat ne prinaša velikih modnih pretresov, kar pravzaprav pomeni, da se bo večina trendov le zarotirala v eno ali drugo smer …

Bleščice, ki jih lahko nosimo tudi podnevi

Te bomo lahko vključile v svoj vsakdan na različne načine; od modnih oblačil z bleščicami, modnih dodatkov do make-upa, lakov za nohte ter naglavnega okrasja, ki ne sme manjkati. 

Party v glitter najlonkah znamke Calzedonia

Znamka zapeljivega spodnjega perila Calzedonia je letos postregla z mnogimi prazničnimi novostmi, med katerimi jih večina pripada ravno najdaljši noči v letu.

Trendi na področju party videzov

Verjamem, da se boste tudi ve v decembru udeležile različnih druženj in za vas so zbrani najbolj in trendi te zime.

Kaj obleči za svečano priložnost

Mi smo se odpravili v s.Oliver Black Label in našli nekaj čudovitih rešitev za takrat, ko si želite biti še posebej lepe in privlačne.

Naj bo bleščeče tudi pri supergah

In že je tu november, čas, ko se za marsikoga prične predpraznično veselje. In čeprav drži, da je do božičnih in novoletnih praznikov še kar dolga, to še ne pomeni, da si določenih modnih elementov ne bi privoščile že danes.

Nova serija, ki je spodbudila modno izražanje

Serija je res vredna ogleda in s pomočjo te lahko skozi kukalo pogledamo stanje trenutne družbe. V Euphoriji pa je še en element, ki navdušuje, in to sta moda in lepota.

Naj se sveti

Res je, naj se to poletje sveti vse okoli nas in na nas, saj so namreč poletni trendi tokrat v ospredje močno potisnili vse bleščeče elemente, ki zagotavljajo glamur prav na vsakem koraku.

Poletni sijaj

Mnogi bi sprva pomislili, da bleščice sodijo predvsem v zimsko, natančneje praznično obdobje hladne sezone, pa vendar moda že kar nekaj zadnjih let veleva povsem drugače.

Naj se blešči tudi na nogah

In to prav v stilu sodobne pepelke. Letošnja pomlad je namreč podpisana z najbolj sijočimi črkami, ki jih v večji meri zasledimo ravno med obutvijo …

Stajling dneva: tokrat nekaj črne

Črna je večna, kombinirala sem jo s sivo in ustvarila podobo, ki mi je v resnici zelo ljuba, ker je enostavna.

Novi trendi maturantskih oblek

Če končujete zadnji letnik srednje šole, verjamem, da že razmišljate o obleki, ki bo zaznamovala ta večer. Trendi se vsako leto spreminjajo tudi na tem področju, a še vedno je mogoče opaziti klasične modne detajle, ki ne gredo iz mode.

Mavrični januar

Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno!

Eyeliner z bleščicami za glamurozen pogled

Vstop v novo leto mora biti vsaj malce glamurozen, pa čeprav zgolj s kančkom glitterja nekje na oblačilih ali morda na obrazu.