Tag: bluza

Jesenske elegantne srajce

V moji omari jih je veliko in ko pospravljam, jih prav težko odstranim, saj vedno pridejo prav.

V modi ostajajo poudarjena ramena

Kdo bi si mislil, da bomo modnosti iz preteklih 80., ki smo se ji še do nedavnega tako rekoč posmehovali in je veljala za totalno OUT, dandanes posvečali toliko pozornosti.

Čudovite Zarine bluze

Čipke, prosojnost, pike, bela in črna, pa tudi druge barve … Ponudba je res pestra in raznolika.

Pet razlogov za belo bluzo

Razlogov za belo bluzo je v resnici veliko, jaz sem izbrala pet, ki veljajo zame. In kdo ve, morda tudi za vas.

Kaj spomladanskega lahko nosimo tudi ta hip

Zima pač od nas zahteva predvsem debele, tople kose, kjer se med najpopularnejše uvrščajo pletenine in volna nasploh, usnje ter kompakten denim.

S čim nositi bluzo s pentljo

V kolikor iščemo najbolj bogat in super prefinjen kos, potem moramo v svoj nabor tudi letošnjo hladno sezono vključiti bluzo s pentljo okoli vratu in napihnjenimi rokavi.

Stajling dneva: mint bluza

Očitno so to moji odtenki in se jih res ne branim.

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

Stajling dneva: kratke hlače in top

In zdaj lahko še srčno upam, da ostanemo pri teh temperaturah in soncu, ki ga tako ali drugače nosim v srcu.

Globoki V izrezi za vse, ki si upate

Vroče poletje tudi letos predlaga ogromno mini kosov, v katerih ponavadi izgledamo tudi precej zapeljive, včasih seveda povsem namerno, spet drugič zgolj iz razloga, da s krajšimi oblačili pokažemo več kože.

Stajling dneva: roza in potiski

Vse je zelo lahkotno in mehko padajoče, zato tudi udobno. To je moj prvi pozdrav pomladi.

Črna je vedno prava izbira

Zimska sezona se bo postopoma pričela poslavljati in kaj kmalu bo pomlad zacvetela v vsej svoji lepoti. Modni trendi bodo ponovno predstavili nekaj izjemnih kosov, ki jim ne bo ušla nobena izmed nas, zopet pa bodo v ospredju tudi barve, predvsem tiste intenzivne in tiste povsem blede, pastelne.

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

Napihnjeni rokavi vsepovsod

Spet so v ospredju predvsem detajli in kroji, ki se to zimo večkrat zgledujejo po 70. in 90., kjer je modnih podob za navdih zares ogromno. Med take lahko v prvi vrsti prištevamo tudi napihnjene rokave, ki so velik del modnih smernic postali že prejšnjo sezono, a so zares zaživeli tudi v teh zadnjih mesecih.

Stajling dneva: plisirano hlačno krilo

Tokrat vam predstavljam plisirano hlačno krilo, tako udobno, lahkotno in ljubko, da bi ga nosila ves čas. Najbrž imate tudi ve kakšen kos z elastiko v pasu, ki vam omogoča, da samo smuknete vanj in ste že nared.

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.