Oznaka: bluza

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Globoki V izrezi za vse, ki si upate

Vroče poletje tudi letos predlaga ogromno mini kosov, v katerih ponavadi izgledamo tudi precej zapeljive, včasih seveda povsem namerno, spet drugič zgolj iz razloga, da s krajšimi oblačili pokažemo več kože.

0 Delitev

Črna je vedno prava izbira

Zimska sezona se bo postopoma pričela poslavljati in kaj kmalu bo pomlad zacvetela v vsej svoji lepoti. Modni trendi bodo ponovno predstavili nekaj izjemnih kosov, ki jim ne bo ušla nobena izmed nas, zopet pa bodo v ospredju tudi barve, predvsem tiste intenzivne in tiste povsem blede, pastelne.

0 Delitev

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

0 Delitev

Napihnjeni rokavi vsepovsod

Spet so v ospredju predvsem detajli in kroji, ki se to zimo večkrat zgledujejo po 70. in 90., kjer je modnih podob za navdih zares ogromno. Med take lahko v prvi vrsti prištevamo tudi napihnjene rokave, ki so velik del modnih smernic postali že prejšnjo sezono, a so zares zaživeli tudi v teh zadnjih mesecih.

0 Delitev

Stajling dneva: plisirano hlačno krilo

Tokrat vam predstavljam plisirano hlačno krilo, tako udobno, lahkotno in ljubko, da bi ga nosila ves čas. Najbrž imate tudi ve kakšen kos z elastiko v pasu, ki vam omogoča, da samo smuknete vanj in ste že nared.

0 Delitev

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

0 Delitev

Stajling dneva: boho bluza in čipke

Čipkasto midi krilo sem tokrat kombinirala z nizkimi sandali. Vem, da bi bile pete druga pesem, a želela sem ohraniti podobo za vsak dan, ki ni niti malo zahtevna.

0 Delitev

Pet ključnih kosov za svež look

Poletno obdobje seveda zahteva tudi zelo prilagojeno garderobo, ki je lahko povsem preprosta, včasih pa prav zaradi visokih temperatur tudi precej zahtevna. V tem obdobju vsi stremimo k svežini, katere del so letos tudi naslednji, ključni kosi.

0 Delitev

Kako nositi poletne čipkaste, vezene bluze

So ohlapne in s širšimi rokavi (okrog rokavov se resnično dogaja veliko), lahko pa so tudi nekoliko bolj oprijete in s kvačkanimi elementi, zato delujejo izredno prefinjeno tudi pod blazerjem ali v kombinaciji z elegantnimi hlačami.

0 Delitev

Ženski kosi, ki jih moški obožujejo

Ne gre le za erotično perilo, ki je seveda dobrodošlo, tukaj so tudi drugi kosi, ki znajo vzbuditi njihovo pozornost in so jim zelo všeč. Poglejmo, kateri.

0 Delitev

Štiri praznične oprave za ljubiteljice hlač

Predbožični čas je za nekatere zelo stresen, saj preprosto ne vemo, kaj obleči. Potem pa pride pod vprašaj še udobje in zmeda je zares velika. Naj vam pomagam s štirimi prazničnimi opravami, ki so kot po naročilu za vse ljubiteljice hlač.

0 Delitev

Moj vroči seznam poletnih kosov

Razmišljam, kaj vse potrebujem za brezhibno poletje in življenje na plaži. Priznam, da je to moja najljubša sezona in bi takoj podpisala za 365 dni sonca in morja.

0 Delitev

Pet top kosov za popestritev poletne garderobe

Ne potrebujete veliko: ščepec dobrega okusa, malo navihanosti in dobro mero pozitivne energije, da izberete tiste kose, ki vas naredijo še lepše, kajti, saj veste, vsaka izmed nas je po svoje edinstvena in čudovita.

0 Delitev