Oznaka: božična čestitka

Kako letos praznuje znamka H&M

Svojo božično čestitko so pripravili tudi pri nizkocenovni znamki H&M, katera tokratne praznike izpostavlja predvsem tiste drobne, vmesne trenutke sreče.

Božično obarvan Intimissimi

Priljubljena znamka spodnjega perila in spalnega programa tokrat predstavlja ljubko, božično čestitko, seveda v družbi IT dekleta Chiare Ferragni.

Najboljše darilo je lahko tudi dišava

Parfum je nedvomno eno od najpopularnejših daril, vsaj v ženskem svetu. Tudi letos verjetno ne bo nič drugače, zato pokukajmo v praznični izbor dišav znamke Chloe.

Navihana božična čestitka draguljarne Tiffany & Co.

Božič že trka na vrata, zato je edino prav, da si ob tem ogledamo nekaj najlepših božičnih čestitk. Mednje seveda sodi tudi tista slovite draguljarske hiše Tiffany & Co..

Retro zabava pri modni hiši Gucci

Praznični duh je prevzel tudi modno hišo Gucci, ki je svojo letošnjo čestitko zavila v retro svetleč papir ter tako pripravila noro zabavo. Modno in odštekano, ni kaj.

Pravljična Diorjeva božična čestitka

Božične čestitke v obliki reklamnih kampanj ta hip kar dežujejo, svojo pa je pripravila večina modnih in lepotnih hiš. Tokrat poglejmo Diorjevo iz lepotnega sveta, ki je seveda tudi letos naravnost pravljična.