Oznaka: cvetje

Čas je za rožice na nohtih

Z začetkom pomladi so ponavadi najbolj v trendu drobne in ljubke marjetice, tudi letos ni nič drugače.

Posujmo se s cvetjem

Tako nekako veleva prav vsaka pomlad in letošnja bo še kako pestra, tudi zahvaljujoč vsem cvetličnim potiskom, vzorcem in vezeninam.

Čaroben vrt, ki je raj za dušo

Lene Fiebig je gospa, ki bi jo z veseljem povabila na kavo in dobro odprla ušesa za vse nasvete, ki bi jih gotovo znala deliti.

Rože za mamo

Ne pozabite je objeti.

Rožice na oblekah, nohtih in še kje

Gre za večno priljubljen vzorec, ki se v sam vrh modnih in lepotnih trendov uvršča kar skozi celotno leto.

Trije modni navdihi iz narave

Njene lepote segajo daleč med najlepše trende modne in lepotne scene, kjer včasih kar začutimo toplino sonca in vonj dišečih cvetov.

Večno elegantne, kot spomladanska narava

Res je, o večnosti te mladostne elegance veliko govorimo prav vsako pomlad, a moda vztraja pri svojem in nas s svojo podobo pelje med najlepše in najbolj sanjave slike čudovite, sončne tople sezone.

Čudovite dišeče sveče za pomlad

Dišeče sveče našemu domu dodajajo čarobnost skozi vse leto, ravno spomladanskim mesecem pa pripadajo tiste najlepše cvetlične dišave, ki obljubljajo svežino, sanjavost in veliko romantike.

Čudovita modrina v barvi spominčic

To je ena tistih barv, v katero zasanjano zrem prav vsako pomlad in zdi se mi, da se je ne bom prav nikoli naveličala.

Da bosta okolica in zunanjost doma prava paša za oči

Tedni, ki jih preživljamo ta hip v domačem okolju, ne nudijo zgolj odlične priložnosti za urejanje, prenavljanje in pospravljanje naših omar, kleti in nasploh notranjosti …

Iz narave v naš dom

Naše edino razvedrilo in izhod ta hip predstavlja le narava in če smo si kdaj lahko zares vzeli čas zase, potem je to točno sedaj.

#2 Glitter z Lorello

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

Cvetlični motiv tudi v jeseni

Prehod v hladnejšo sezono ponavadi pomeni, da je tu čas, ko se odpovemo poletnim trendom ter odprtih rok pozdravimo nove oziroma prenovljene jesenske.

Lucyland: Moja poletna osvežitev

Začetek junija zame pomeni začetek poletja, pa čeprav je do koledarskega pričetka v resnici še nekaj tednov.

Stajling dneva: cvetlična obleka

Povedala vam bom, kaj mi je bilo pri tej obleki najbolj všeč: da je vsega preveč.

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

Vrtnice tudi v modi simbol pomladi

Pomladi si ne znamo predstavljati brez čudovitega cvetja, enako pa velja tudi za modo. Poleg preostalih rož in rastlin v podobi potiskov, vzorcev in/ali dekorativnih elementov, se na čelo vseh vsako toplo sezono postavljajo vrtnice, ki ostajajo najlepši in najpopularnejši cvet vsake pomladi.

Lucyland: Bodimo v cvetju

Pa smo le dočakali pričetek tople sezone in čeprav se morda ta hip še vedno zdi, kot da pomlad zaenkrat ostaja zgolj koledarski dosežek, bomo kaj kmalu uživali ob toplejšem soncu in prebujajoči se naravi.

Kako pripraviti tri čudovite šopke

Rože so za mnoge nujni del lepšega vsakdana, zato je urejen šopek v našem domu lahko prav tako pomemben kot vsa preostala dekoracija.

Vzorci rož še vedno zelo aktualni

Barviti trendi letošnje zime so vključili tudi številne zanimive potiske, med katerimi vsekakor izstopajo prav rože. Slednje bi prej kot hladni sezoni pripisali pomladi in poletju, a ne tokrat, saj so namreč med najpopularnejšimi ta hip.