Oznaka: cvetje

Iz narave v naš dom

Naše edino razvedrilo in izhod ta hip predstavlja le narava in če smo si kdaj lahko zares vzeli čas zase, potem je to točno sedaj.

0 Delitev

Modna inspiracija, ki smo jo našle kar na travniku

Nekaj najlepšega v poletnem času so tudi travniki. Segajo nam do kolen ali kar do pasu, poleg posebnih odtenkov zelene pa v njih najdemo nešteto drobnih cvetov, najbolj nenavadnih oblik in najbolj osupljivih barv.

0 Delitev

#2 Glitter z Lorello

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

0 Delitev

Cvetlični motiv tudi v jeseni

Prehod v hladnejšo sezono ponavadi pomeni, da je tu čas, ko se odpovemo poletnim trendom ter odprtih rok pozdravimo nove oziroma prenovljene jesenske.

0 Delitev

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

0 Delitev

Vrtnice tudi v modi simbol pomladi

Pomladi si ne znamo predstavljati brez čudovitega cvetja, enako pa velja tudi za modo. Poleg preostalih rož in rastlin v podobi potiskov, vzorcev in/ali dekorativnih elementov, se na čelo vseh vsako toplo sezono postavljajo vrtnice, ki ostajajo najlepši in najpopularnejši cvet vsake pomladi.

0 Delitev

Lucyland: Bodimo v cvetju

Pa smo le dočakali pričetek tople sezone in čeprav se morda ta hip še vedno zdi, kot da pomlad zaenkrat ostaja zgolj koledarski dosežek, bomo kaj kmalu uživali ob toplejšem soncu in prebujajoči se naravi.

0 Delitev

Kako pripraviti tri čudovite šopke

Rože so za mnoge nujni del lepšega vsakdana, zato je urejen šopek v našem domu lahko prav tako pomemben kot vsa preostala dekoracija.

0 Delitev

Vzorci rož še vedno zelo aktualni

Barviti trendi letošnje zime so vključili tudi številne zanimive potiske, med katerimi vsekakor izstopajo prav rože. Slednje bi prej kot hladni sezoni pripisali pomladi in poletju, a ne tokrat, saj so namreč med najpopularnejšimi ta hip.

0 Delitev

Cvetlični vzorci se nadaljujejo tudi v jesen

Cvetlične vzorce smo to pomlad in poletje lahko občudovali na skoraj vseh kosih ženske garderobe, celo na obutvi in preostalih modnih dodatkih. In letošnja jesen vse bolj namiguje na to, da bodo z nami ostali vsaj še nekaj mesecev ter s tem čudovito popestrili outfite te hladne sezone.

0 Delitev

Pet kosov za tropski look

V sam vrh se tudi to poletje uvrščajo potiski cvetja, a še bolj tropskega rastlinja in sadja, ki jih lahko najdemo prav na celotnem outfitu, od glave do peta.

0 Delitev

Pet top kosov z motivom rož

Med nekatere hite letošnjega poletja se prištevajo volančki in naborki, prosojni kosi ter vse, kar se ponaša z visokim pasom. Spregledati pa ne gre niti potiskov in vezenin, ki se tokrat osredotočajo predvsem na pike, črte, zvezdice in geometrijske like, a še veliko bolj na tropski in cvetlični motiv.

0 Delitev

Elementi Daljnega vzhoda v letošnjih trendih

Kljub dejstvu, da se trendi te mesece največ posvečajo prav povsem bazičnim kosom v prenovljenih podobah, pa vsekakor ne moremo tudi mimo dejstva, da je svoj vpliv tokrat prispeval tudi Daljni vzhod.

0 Delitev

Čutno lepe tudi v kamuflažnih kosih

Tudi tokrat je opaziti kar nekaj kamuflažno obarvanih kosov, ki pa v tem primeru prihajajo v družbi čutnih rož in rastlinja, v družbi zlatega, opaznega nakita ter tančic in čipk, ki v tem primeru nudijo super kontrast drugače zahtevnemu, precej grobemu looku.

0 Delitev

Nekaj najlepših topov ta hip

Nove modne smernice so tu, česar smo se po dolgi in hladni sezoni razveselile že ob prvih sončnih dneh letošnje pomladi ter domačo omaro napolnile s tanjšimi, barvitimi kosi. Tudi tokrat so pomembni topi, ki jih ponovno spremljajo nežni materiali, intenzivne barve ter zanimivi kroji.

0 Delitev

Tudi tokrat posute s cvetjem

Verjetno si ženske ne znamo predstavljati pomladi brez cvetlične obleke, saj prav vsako leto hodita z roko v roki. Rože so v tem prehodnem času pač pomemben del tako narave kot tudi mode in tokratna topla sezona ne bo prav nič drugačna.

0 Delitev

Tropsko elegantne v pomlad

Gre pač za trend, ki se najbolj prileže prav v vročih mesecih, česar se zavedamo tako ženske, ki izbiramo take kose, kot seveda tudi modne hiše, ki take potiske redno vključujejo v svoje kolekcije. Zato bo v mesecih pred nami ponovno zaslediti pridih tropske elegance. Ta bo izredno pestra, pisana in včasih tudi neobičajna.

0 Delitev