Oznaka: darila

Diši po dobrem!

Od tiste, ki je črpala navdih v življenjskemu slogu Mr. Greya, do zadnje in super seksi, rdeče dišave Narcisa Rodrigueza. Nam se že meša …

0 Delitev

Kaj kupiti za valentinovo?

Za vas sem torej izbrala nekaj stvari, ki bi jih lahko kupile svojemu dragemu in hkrati tudi stvari za nas, ženske, saj je valentinovo praznovanje ljubezni tudi med prijateljicami ali med mamo in hčerko. 

0 Delitev

Najlepši lepotni seti za darilo

Danes vam predstavljam lepotne sete, ki vsebujejo razkošne kreme; ta darila so vrhunska, ker prihranite veliko denarja, saj običajno za ceno kreme dobite zraven še kup stvari.

0 Delitev

Manj dela in več poljubov!

Decembra vas Baci Perugina čakajo v čudovitih embalažah in z okusi, ki kar jemljejo sapo: temna, bela ali mlečna čokolada in tradicionalno srce s sporočilom. Ker so določene tradicije pač večne.

0 Delitev

Darilni program Steklarne Rogaška

Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom. Za posebne priložnosti je tako, da je dobro upoštevati pravila bontona pri pripravljanju mize in serviranju hrane.

0 Delitev

Christian Dior za praznike 2018

Praznični duh je do danes že zajel tudi vse največje modne in lepotne hiše, med katerimi seveda tudi letos izstopa Christian Dior s svojim posebnim izborom dišav in ličil.

0 Delitev

Božični kompleti Heaven za božansko kožo

Ker so prazniki že tukaj in morda iščete kakšno posebno darilo za sestro, mamo, prijateljico ali zase, si le poglejte nove sete linije Heaven, ki so posebej zasnovani za vsako kožo ter vse potrebe.

0 Delitev

Svet daril pri modni hiši Louis Vuitton

Tako kot mnoge ostale tudi modna hiša Louis Vuitton ta hip predstavlja svoj najljubši izbor božičnih daril, ki bi oziroma tudi nedvomno bo navdušil marsikatero modno navdušenko.

0 Delitev

Darila z globljim pomenom

Vsaka ženska bo za valentinovo seveda vesela čudovitega šopka, a osebno prisegam predvsem na darila z globljim pomenom, kot so na primer tista z etičnim vodilom, ročno izdelanimi kosi, proizvodi, s katerimi podpiramo dobrodelnost ali celo darila, ki jih oblikujemo kar sami.

0 Delitev

Darilo iz kristala

Steklarna Rogaška nas je kot običajno toplo sprejela in predstavila veliko zamisli za novoletno darilo.

0 Delitev

Kava za dušo

Sama prisegam nanjo takrat, ko mi je človek zelo blizu, ko mu želim sporočiti ljubezen in povedati, da je oseba, ki poskrbi, da mi je toplo pri srcu.

0 Delitev

Čudoviti december v Steklarni Rogaška

Čudovita Steklarna Rogaška nam decembra ponuja veliko prazničnih izdelkov, ki bodo polepšali marsikateri dom. Dodatki za jelko, male sklede, priročne vaze ter seveda klasični program kozarcev … vse govori o prefinjenosti in prestižu ter o slovesu slovenske znamke, ki zna lansirati trende po vsem svetu.

0 Delitev