Oznaka: darila

Kaj podariti za valentinovo

Če še ne veste, kaj bi nabavile za svojega dragega, morda za prijateljico, hčerko, ali kaj bi vaš dragi nabavil vam, no, tukaj je nekaj predlogov.

0 Delitev

Seznam božičnih daril zanj

Običajno imam s temi darili kar nekaj težav, saj nikoli ne vem, ali bom izbrala pravo stvar ali ne.

0 Delitev

Bleščeča darila znamke Swarovski

Za letošnje praznike je znamka nakita in dodatkov Swarovski zopet pripravila poseben izbor, v katerem predstavlja nekatere najbolj bleščeče primerke, ki bodo več kot odlični tudi kot darilo.

0 Delitev

Diši po dobrem!

Od tiste, ki je črpala navdih v življenjskemu slogu Mr. Greya, do zadnje in super seksi, rdeče dišave Narcisa Rodrigueza. Nam se že meša …

0 Delitev

Kaj kupiti za valentinovo?

Za vas sem torej izbrala nekaj stvari, ki bi jih lahko kupile svojemu dragemu in hkrati tudi stvari za nas, ženske, saj je valentinovo praznovanje ljubezni tudi med prijateljicami ali med mamo in hčerko. 

0 Delitev

Najlepši lepotni seti za darilo

Danes vam predstavljam lepotne sete, ki vsebujejo razkošne kreme; ta darila so vrhunska, ker prihranite veliko denarja, saj običajno za ceno kreme dobite zraven še kup stvari.

0 Delitev

Manj dela in več poljubov!

Decembra vas Baci Perugina čakajo v čudovitih embalažah in z okusi, ki kar jemljejo sapo: temna, bela ali mlečna čokolada in tradicionalno srce s sporočilom. Ker so določene tradicije pač večne.

0 Delitev

Darilni program Steklarne Rogaška

Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom. Za posebne priložnosti je tako, da je dobro upoštevati pravila bontona pri pripravljanju mize in serviranju hrane.

0 Delitev

Christian Dior za praznike 2018

Praznični duh je do danes že zajel tudi vse največje modne in lepotne hiše, med katerimi seveda tudi letos izstopa Christian Dior s svojim posebnim izborom dišav in ličil.

0 Delitev

Božični kompleti Heaven za božansko kožo

Ker so prazniki že tukaj in morda iščete kakšno posebno darilo za sestro, mamo, prijateljico ali zase, si le poglejte nove sete linije Heaven, ki so posebej zasnovani za vsako kožo ter vse potrebe.

0 Delitev

Svet daril pri modni hiši Louis Vuitton

Tako kot mnoge ostale tudi modna hiša Louis Vuitton ta hip predstavlja svoj najljubši izbor božičnih daril, ki bi oziroma tudi nedvomno bo navdušil marsikatero modno navdušenko.

0 Delitev

Darilo iz kristala

Steklarna Rogaška nas je kot običajno toplo sprejela in predstavila veliko zamisli za novoletno darilo.

0 Delitev