Oznaka: dekoracija

Dekorirajmo dom z nevtralnimi toni

V kolikor želimo v naš dom vnesti čim več umirjenosti, nežnosti in mehkobe, potem bodo vsekakor najbolj primerni ravno nevtralni toni.

0 Delitev

Dekorativne ideje za veliko noč

Velika noč poleg vsega s seboj prinese tudi posebno vzdušje v domačem okolju, za kar pa močno poskrbi ravno dovršena okrasitev.

0 Delitev

Obdani z lučkami

December je zagotovo eden najlepših mesecev hladne sezone, saj še tako zaspano, mrzlo sivino v hipu prežene domišljijski svet, ki ga zna tako lepo pričarati le praznični čas.

0 Delitev

Zara Home: Dodatki za naš dom

Španska znamka Zara ne nudi zgolj modne garderobe, ki strogo sledi zadnjim trendom, temveč lahko pri njej najdemo tudi čudovite dekorativne kose za naš dom. Tokrat zato pokukajmo v Zara Home kolekcijo letošnje jeseni in zime.

0 Delitev

Udobno domače okolje tudi pozimi

Zimski meseci so tisti meseci, ko prav zaradi mraza največ časa preživimo doma. Takrat potrebujemo ogromno udobja in topline, občutek katerih pa lahko pričaramo tudi z naslednjimi triki.

0 Delitev

Kako preprosto okrasiti svoj dom

Včasih za okrasitev svojih domačih prostorov ne potrebujemo dosti, zgolj nekaj trikov, rastlin in morda dekorativnih elementov je dovolj za popolno, a hkrati preprosto spremembo.

0 Delitev

To zimo veliko poudarka na rokavih

Poleg bogatih materialov in vpadljivih barv so letošnjo zimo močno izpostavljeni tudi detajli, sploh tisti pri pleteninah, jeansu ter jaknah oziroma plaščih.

0 Delitev

Kristali kot dekorativni element na zimskih kosih

Hladni meseci so ta hip že postali povsem zimsko obarvani, kar pa se seveda odslikava tudi na naših outfitih. Trendi tokrat narekujejo izredno raznolike videze, včasih povsem minimalistične, v črni in/ali beli, spet drugič zelo živahne, kjer je vsega v izobilju.

0 Delitev

Enostavne, hitro narejene zimske dekoracije za naš dom

Eden od poglavitnih opravil, ki jih prinese december, je tudi okrasitev domačih prostorov, tako z božično smrečico kot z vsemi preostalimi prazničnimi dodatki. Tu je nekaj idej za tiste, ki izgledajo naravnost čudovito, naredimo pa jih lahko kar sami, povsem enostavno in hitro.

0 Delitev

Kako narediti Halloween dekoracije za dom

Poleg izrezljane buče, ki je postala pravi simbol Halloweena, so tu še številne preostale dekoracije za dom, mnoge med njimi pa lahko izdelamo kar sami doma.

0 Delitev

Okrasimo stanovanje z bučami

Seveda je prava buča s svečo v notranjosti še vedno najbolj klasična (in morda tudi prava) izbira, res pa je tudi, da ne traja prav dolgo. Poglejmo torej nekaj alternativ.

0 Delitev

Popularnost naborkov se nadaljuje tudi v jesen

Z lahkoto iz omare potegnemo kar nekaj spomladanskih srajc v beli ali svetlo modri barvi z rokavi in ovratniki okrašenimi z naborki. Gre namreč za odličen dnevni kos, ki ga je tudi zelo preprosto kombinirati, saj v številnih zgodbah deluje izredno ženstveno.

0 Delitev

Pet predmetov za modnejši izgled vaše dnevne sobe

Obstaja kar nekaj kosov, večkrat zgolj drobnih dodatkov, ki prostor v hipu naredijo bolj domač, prijeten, morda bi lahko rekli kar mehek in topel, kar se od našega doma pač pričakuje. Tokrat poglejmo nekaj osnovnih predmetov, ki bodo zagotovo navdušili marsikatero ljubiteljico lepote in mode.

0 Delitev