Tag: dolgo krilo

Stajling dneva: leopardji vzorec

Tokrat sem svojemu outfitu dodala čevlje in torbico s potiskom ter kombinirala debel pulover in krilo iz tila, kar ostaja moja najljubša kombinacija.

Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Super se mi zdi, da moda ponuja tovrstne kose v kombinaciji s pleteninami, usnjenimi ali jeans jaknami ter nasplošno s kosi, ki vse skupaj zelo zdramatizirajo.

Stajling dneva: crop top in čipka

Ko zagledam te kratke bluze, majice ali tope, imam vedno občutek, da so težko nosljivi, vendar v kombinaciji z visokim pasom resnično niso slabi in si jih torej lahko omislimo.

Udobna izbira za posebne priložnosti

Predstavila bom udobnejšo izbiro za vse, ki si želite biti šik, a se še vedno dobro počutiti v svoji koži. Naslednje kombinacije pridejo v poštev tudi za vse, ki ne marate pokazati preveč kože. 

Stajling dneva: dolgo krilo in pulover

Všeč mi je, ko postane garderoba bolj lahkotna in “easy”, primerna za prosti čas in tudi za sprehod po mestu.

Stajling dneva: črna in bela, usnje in čipka

Usnje, čipka, črna, bela: nepogrešljivi elementi letošnje zime, ki se kaže precej ženstvena, predvsem pa v slogu nosljivih kosov.

Stajling dneva: črna in bela

Tokrat sem izbrala tri kose, ki so v tem trenutku na moji top lestvici poletja: dolgo plisirano krilo, top z golimi rameni in nizke sandale z resicami.

Stajling dneva: boho krilo in bela bluza

Ko sem zagledala dolgo krilo s potiskom, sem se takoj zaljubila vanj: mehka in zelo lahkotna svila je idealna za poletne dni, prav tako so mi všeč kosi, ki jih lahko nosim z nizkimi sandali in to krilo je prav gotovo eden izmed teh.

Stajling dneva: bomber jakna

Bomber jakna se je izkazala za idealen kos prav te dni, ko je vreme tako muhasto in nam še prevečkrat nagaja.