Oznaka: fashion

Modna revija “Skriti svet”

Nekako smo že vajeni, da nam nakupovalno središče Citycenter v Celju ponudi vrhunsko revijo, ki je začinjena z glazbenim in plesnim spektaklom in tudi letos ni bilo izjeme.

0 Delitev

Stajlingi za poslovno in urbano žensko

Pripravili smo nekaj različnih stajlingov za vsakodnevno rabo, za poslovno in urbano žensko, ki živi hitro življenje, zato mora nujno staviti na udobnost in dobre materiale. Toplejša sezona narekuje intenzivne barvne akcente in veliko mero elegance.

0 Delitev

Navdušil nas je mornarski stil

Mornarskega sloga ni nikoli dovolj in dejansko je tako, da si ga lahko omislite vedno. v kolikor ženska stavi na temno modro, belo ali rdečo, pač ne more zgrešiti.

0 Delitev

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

0 Delitev

Veliko novosti v kolekciji kopalk Skiny

Skiny ponuja bogato izbiro modelov in dodatkov za na plažo, od velikih slamnatih torb do klobukov ter seveda njihovo čudovito linijo perila. Za vas smo izbrali nekaj top stajlingov.

0 Delitev

Zaključil se je teden mode MBFWLJ

Predstavilo se je kar 19 modnih oblikovalcev iz vse Evrope. Ustvarjalna ekipa, pod vodstvom programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča, je pripravila velik dogodek, ki je požel ogromno zanimanja.

0 Delitev

Modne ideje za začetek pomladi

Pomlad je tu in sončni dnevi bodo vse pogostejši, a to še ne pomeni, da bodo temperature v trenutku višje. Prav zato tokrat poglejmo nekaj stajling idej z zadnjega tedna mode za prvi spomladanski mesec.

0 Delitev

Marko Mitanovski #MBFWLJ

Marko Mitanovski je bil prav gotovo zelo prijetno presenečenje MBFWLJ. Kreator, ki danes živi med Londonom in Beogradom, išče navdih v naravi, ptičih, okostjih, zgodovinskih kostumih in arhitekturi.

0 Delitev